AlbertBH Posted November 5 Share Posted November 5 Nick: ألبرت Nick admin: VATOlimpic Steam Profile Admin: https://steamcommunity.com/id/antonyocelvoinic Data și ora evenimentului: 4/11/24 - 18:30-19:00 Harta: Mirage Scor: Nu stiu Detalii: mi a dat ban pe motivul ca am cod in pc, dar nu vrea sa mi ofere dovada ca am folosit cheatul pe sever , in mesajul scris de unreal scrie clar ca nu exista o regula sa primesc ban pe motivul ca am codul in pc Dovezi: Alte precizări: doresc sa primesc unban si sa fie sanctionat respectivul. Multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
VATO Posted November 5 Share Posted November 5 Nu trebuie sa iti dau nici o explicatie pe discord. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angrry™ Posted November 5 Share Posted November 5 19 minutes ago, AlbertBH said: in mesajul scris de unreal scrie clar ca nu exista o regula Regulamentul a fost modificat recent in urma tranzitiei catre CS2 din cauza lipsei de unelte prin care putem verifica daca un jucator are cod sau nu, asadar la fel cum este si pe alte servere/comunitati, jucatorii trebuie sa vina la PC-Check, iar orice aplicatie/modificare a jocului gasita duce la ban permanent. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts