Sari la conținut

Promotiile de toamna si de sarbatori pe Steam, scapate pe internet


kayn

Postări Recomandate

promotiile de iarna si de sarbatori pe Steam jocuri video

Se pare ca rugamintea lui Steam catre partenerii sau a intrat pe o ureche si a iesti pe cealalta. Din acest motiv exista NDA-uri si alte documente care te ameninta cu procese si alte nebunii daca divulgi inainte de termen anumite informatii. E-mail-ul a ajuns desigur pe Reddit in mai putin de cateva ore de la trimiterea lui si a ajuns sa fie vizionat de milioane de utilizatori Steam, care acum se pregatesc de reduceri.

promotii jocuri video

Din acest mail aflam ca reducerile vor incepe pe data de 27 noiembrie si se va termina pe 3 decembrie, precum si ca Steam nu accepta propuneri de reduceri de la dezvoltatorii de jocuri,  pentru aceasta perioada, mai tarziu de data de 20 noiembrie. De asemenea perioada de reduceri de sarbatori va incepe pe data de 19 decembrie si se va finaliza abia pe data de 2 ianuarie.

 

 

Nu exista aproape nici o indicatie legata de jocurile video care vor fi ieftinite, inafara de Counter Strike Condition Zero care va putea fi achizitonat la jumatate de pret, la 4.99 dolari. Avand in vedere ca data la care se opres sugestiile de reduceri din partea dezvoltatorilor ne putem astepta la o noua serie de informatii „restrictionate publicului” si evident si titlurile jocurilor care vor fi la reducere. Este putin probabil ca perioada de reduceri sa fie modificata.

 

 
 

 

 

 

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Deja am pregatit 60 euro pentru Nba 2k18 domane ajuta sa fie mai ieftin <3

  • Like 1

HXnpe7w.gif

ATRIBUTIILE LUI HATEAND | REGULAMENT GENERAL FORUM | CUM IMI SCHIMB MEMBER TITLE | HOSTING SERVERE JOCURI

STEAM HATEAND - ADAUGA-MA LA PRIETENI            DISCORD HATEAND - ADAUGA-MA LA PRIETEN            DA-MI UN MESAJ PRIVAT

/id/staiku                                                                   staiku#4280                                                              HATEAND

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • kayn a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.