4ndr31_the_troll Posted August 26 Share Posted August 26 Nick: 4ndr31 - the troll Profil jucător [STEAM]: https://steamcommunity.com/id/zamadromanian2point0/ Steam ID [STEAM_1:0:00000]: STEAM_0:0:589460233 Link ban Sourcebans: [https://go.bans.ro] nu e bun link u Ore jucate pe server [link gametracker]: GameTracker.com : Player Page for 4ndr31 - the troll Ai intrat în grupurile de steam ale serverului?: nu Ai intrat pe serverul de discord al serverului?: nu Ai dat subscribe pe youtube canalului comunității?: nu Ai citit regulamentul?: In fuga, m-a interesat mai mult partea legata de ban-uri in rest e common sense Descrie situația: Mi-am luat ban dupa o runda super buna pe anubis, am dat 4 capete cu revolver ul, easy targets pt ca inafara de admin, n00rby, restu stateau pe loc sau au facut un strafe scurt dupa s-au oprit. La max 30 de secunde dupa faza aia, n00rby imi zice in chat ceva on the lines of "Joci bine, te pup" si imi da ban. Nu a stat spec pe mine, nu am jucat incat sa poti zice ca e spin, am dat 4 capete si mi-am luat ban instant. Accept pc check daca e nevoie. Harta + Ora aproximativ: Anubis aprox 18;00 Dovezi: Nu am, nu filmez si n am apucat sa fac ss. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flame Posted August 27 Share Posted August 27 Salut, asteptam o dovata de la n00rby. Link to comment Share on other sites More sharing options...
4ndr31_the_troll Posted August 27 Author Share Posted August 27 Aight Link to comment Share on other sites More sharing options...
noorby Posted August 27 Share Posted August 27 runda aia o fost suspecta rau si parca ai mai facut ceva da nu tin minte m am grabit un pic trebuia sa te mai las da ai jucat suspect si parca ti am zis sa faci ceva si n ai facut Link to comment Share on other sites More sharing options...
4ndr31_the_troll Posted August 27 Author Share Posted August 27 17 minutes ago, noorby said: runda aia o fost suspecta rau si parca ai mai facut ceva da nu tin minte m am grabit un pic trebuia sa te mai las da ai jucat suspect si parca ti am zis sa faci ceva si n ai facut Pai aici e problema, n ai zis sa fac nimic, doar mi ai dat ban. No hard feelings da a fost putin de rahat sincer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flame Posted August 27 Share Posted August 27 Banul o sa fie scos pentru ca nu are dovada. O sa primeasca un avertisment verbal. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts