Jump to content

Cerere unban 4ndr31 - the troll

4ndr31_the_troll

Recommended Posts

Nick: 4ndr31 - the troll
Profil jucător [STEAM]: https://steamcommunity.com/id/zamadromanian2point0/

Steam ID [STEAM_1:0:00000]: STEAM_0:0:589460233

Link ban Sourcebans: [https://go.bans.ro] nu e bun link u 
Ore jucate pe server [link gametracker]: GameTracker.com : Player Page for 4ndr31 - the troll
Ai intrat în grupurile de steam ale serverului?: nu

Ai intrat pe serverul de discord al serverului?: nu

Ai dat subscribe pe youtube canalului comunității?: nu
Ai citit regulamentul?: In fuga, m-a interesat mai mult partea legata de ban-uri in rest e common sense

Descrie situația: Mi-am luat ban dupa o runda super buna pe anubis, am dat 4 capete cu revolver ul, easy targets pt ca inafara de admin, n00rby, restu stateau pe loc sau au facut un strafe scurt dupa s-au oprit. La max 30 de secunde dupa faza aia, n00rby imi zice in chat ceva on the lines of "Joci bine, te pup" si imi da ban. Nu a stat spec pe mine, nu am jucat incat sa poti zice ca e spin, am dat 4 capete si mi-am luat ban instant. Accept pc check daca e nevoie.

Harta + Ora aproximativ: Anubis aprox 18;00

Dovezi: Nu am, nu filmez si n am apucat sa fac ss.

• Like 1

Salut, asteptam o dovata de la n00rby.

runda aia o fost suspecta rau si parca ai mai facut ceva da nu tin minte m am grabit un pic trebuia sa te mai las da ai jucat suspect si parca ti am zis sa faci ceva si n ai facut 

17 minutes ago, noorby said:

runda aia o fost suspecta rau si parca ai mai facut ceva da nu tin minte m am grabit un pic trebuia sa te mai las da ai jucat suspect si parca ti am zis sa faci ceva si n ai facut 

Pai aici e problema, n ai zis sa fac nimic, doar mi ai dat ban. No hard feelings da a fost putin de rahat sincer. 

Banul o sa fie scos pentru ca nu are dovada.
O sa primeasca un avertisment verbal.

:tc:

• Like 2

• Flame locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.