Jump to content

PGL Major Copenhagen 2024 (Playoffs)


jaxi_usp

Recommended Posts

 Cloud9 VS Vitality

 

6gfUhQRLZsmw5MU07V651p.jpg?auto=compress&ixlib=java-2.1.0&m=/m.png&mw=107&mx=20&my=473&q=75&w=800&s=4efdabae384f010033105ebb03052e6a

 

 

         Vitality a devenit primii semifinalişti ai PGL Major Copenhaga după ce l-au învins pe Cloud9 într-o serie de două hărţi (Inferno 13-8, Anubis 13-2). Echipa rusă a fost în serie până când a pierdut o rundă crucială anti-eco la 8-9 în fața Inferno, Kirill „⁠Boombl4⁠” Mikhailov și compania câștigând doar două runde după acel moment crucial. Shahar „⁠flameZ⁠” Shushan , care joacă primele sale playoff majore, a ocupat fruntea clasamentului pentru Vitality , în timp ce a dominat Cloud9 cu o evaluare medie de 1,59 în întreaga serie și a demonstrat că nu va lăsa ocazia să-i ajungă. „Știam că faza grupelor este oprită pentru noi, ne lipsea energie, aveam doi jucători bolnavi, dar acum simțim energia. A fost foarte ciudat dimineața, eram foarte nervos și știam că astăzi va fi o zi diferită. ”, a spus pușcașul israelian despre meciul de astăzi. "Dar știm această arena, am fost aici pentru Finala de toamnă și astăzi am fost doar o echipă și o persoană mai bună. Se simte ca într-un playoff major, este mult diferit de orice turneu în care am fost vreodată." Vitality se află acum pe un curs de coliziune cu câștigătorul din Spirit vs. FaZe , jocul urmând a fi jucat sâmbătă la ora 18:00.

         Cloud9 a făcut o alegere interesantă în dreptul de veto, deoarece au ales să aleagă Anubis, una dintre cele mai bune hărți ale Vitality , ceea ce a determinat biroul de analist să pună la îndoială decizia lor, Vitality mergând pentru Inferno. Alegerea lui Vitality a început cu reluarea 4vs5 a site-ului B, care le-a oferit un avans de 3-0 devreme, dar Cloud9 nu a pierdut timpul să reia. Presiunea non-stop B le-a adus o serie de șase runde înainte ca Vitality să se stabilească cu ajutorul multi-kill-urilor lui Lotan „⁠Spinx⁠” Giladi pentru a intra în a doua repriză la 6-6.

         Echipa condusă de Dan „⁠apEX⁠” Madesclaire a reluat conducerea în a doua repriză, înainte ca Cloud9 să-i dea din nou înapoi și să reducă deficitul la doar o rundă. În acest moment s-a întâmplat punctul de cotitură al seriei, deoarece Vitality a câștigat o rundă cu Glocks pentru a ajunge la două cifre și a inversa complet elanul, jocul mergând pe drumul lor într-o victorie cu 13-8. Alegerea hărții lui Cloud9 a dat peste cap, deoarece au putut găsi doar două runde în jumătatea defensivă, datorită pieselor eroului lui Boombl4 și Denis „⁠electroNic⁠” Sharipov . Un pistol în repriza a doua a asigurat apoi victoria confortabilă a lui Vitality , deoarece combina europeană a aruncat Cloud9 din apă și a oferit o performanță remarcabilă înaintea semifinalei lor.

 

  Cloud9 VS Vitality

 

 

FaZe VS Team Spirit

 

3wcUuvah5F_4cekPISB4VI.jpg?auto=compress&ixlib=java-2.1.0&m=/m.png&mw=107&mx=20&my=474&q=75&w=800&s=70ea758ac13f9e902265cca4056c7100

 

 

        FaZe a depășit-o pe Spirit la PGL Major Copenhaga după o confruntare uriașă în sferturile de finală, clasând seria cu 2-1 cu victorii pe Mirage (13-7) și Vertigo (16-14) de ambele părți în urma unei înfrângeri pe Nuke (16-19). ). Marea majoritate a comunității a considerat că Spirit este favoriții pentru a lua acest titlu major, FaZe servind ca parte a pachetului de urmărire. Clasamentul HLTV a prezentat aceste două echipe pe locul 1 și 2 în lume, iar FaZe căuta să se răzbune după ce a fost depășit de Spirit în marea finală a IEM Katowice. Seria jucată de cele două echipe a fost demnă de nota monumentală. După ce planul de joc excelent al lui FaZe le-a permis să-l ia confortabil pe Mirage, cele două părți s-au dezlănțuit de lupte consecutive în timpul prelungirilor care au prezentat puțin din tot ceea ce face ca Counter-Strike să fie grozav: joc stelar, gheare sălbatice, greșeli sfâșietoare și multe momente de înaltă presiune. Spirit a reușit să-l depășească pe FaZe FaZe pe Nuke, recuperându-se dintr-un avantaj irosit de 12-9, dând dovadă de o mentalitate impresionantă și ridicându-se la înălțime în prelungiri. Aproape au făcut același lucru pe Vertigo, recuperându-se dintr-un deficit de 5-12 pentru a trimite jocul în prelungiri, dar Myroslav „⁠zont1x⁠” Plakhotia s-a prăbușit în mai multe momente de înaltă presiune, în timp ce FaZe a câștigat câteva ambreiaje cheie pentru a termina seria. FaZe a pariat lăsând Vertigo să treacă prin dreptul de veto, o hartă pe care nu au jucat un oficial în 2024, dar a dat dividende și l-a aruncat pe Spirit din jocul lor. Finn „⁠karrigan⁠” Andersen merită un merit imens pentru că a pregătit un drept de veto dificil care i-a permis lui FaZe să obțină avantajul vital de care aveau nevoie în această serie. FaZe poate aștepta acum o confruntare în semifinală cu Vitality , o echipă împotriva căreia a pierdut în ultimele două serii pe care le-a jucat.

        Această serie a început cu FaZe care a obținut o victorie declarată la alegerea lui Spirit , Mirage. Combinatul european a copleșit echipa T a lui Spirit în prima repriză cu o abordare defensivă proactivă, dărâmat planurile rusului înainte ca acestea să poată lua contur și permițându-i lui David „⁠înghețat⁠” Čerňanský să acumuleze fragmente. Spirit încă a găsit modalități de a fura runde, transformând un post-plantare 3v5 în favoarea lor și furând o jumătate de cumpărare datorită lui Deagle lui Danil "⁠donk⁠" Kryshkovets , care a trecut în pauză cu 4-8.

        Spirit și-a demarat propriile eforturi defensive cu o victorie cu pistol și o conversie, dar Frozen a produs o ucidere stea quad pentru a redresa situația pentru FaZe . O serie de trei victorii strânse în runda FaZe a fost întreruptă de Spirit pentru a le oferi rușilor avantajul economic, dar aceștia au greșit o rundă anti-eco vitală care a provocat un dezastru, acordând FaZe o victorie cu 13-7. Nuke a pornit mult mai strălucitor pentru Spirit din partea lor CT, deoarece odată ce FaZe și -a transformat câștigul cu pistolul, rușii au fost în lacrimi. Șapte runde au mers pe calea Spiritului fără răspuns datorită lui zont1x și donk , primul recuperându-se admirabil după un Mirage tremurător. Unele intrări gustoase de Håvard „⁠rain⁠” Nygaard i-au adus lui FaZe încă câteva runde, dar Dmitry „⁠sh1ro⁠” Sokolov s-a strâns frumos pe terenul A pentru a asigura un avantaj 8-4 pentru echipa sa.

        Repriza a doua a fost o afacere dus-întors, FaZe luând un alt pistol și transformând doar pentru ca Spirit să răspundă. Frozen a apărut cu un miraculos 3k și i-a permis lui FaZe să apuce o serie de runde, dar atacurile consecutive către site-ul inferior, cu donk conducând drumul, l-au pus pe Spirit pe hartă. Apoi, FaZe a făcut așa cum fac adesea FaZe , a crescut atunci când spatele sunt lipiți de perete, iar unele puncte puternice ale site-ului de bombe de sus au trimis jocul la prelungiri. Primul OT a văzut echipele schimbând trei runde teroriste fiecare pentru a forța un alt set de runde suplimentare, dar în timp ce Spirit și -a ajustat partea CT și a găsit succes, FaZe nu a făcut-o: Spirit a închis harta în mod corespunzător 19-16. Se părea că seria s-ar putea încheia cu un scâncet nefericit, în timp ce FaZe controla etapele de deschidere a Vertigo. Europenii au dominat pe partea lor CT, agresiune în timp util și rotații bine coordonate, ducând treaba la bun sfârșit, în timp ce Spirit a început să se prăbușească sub presiune. donk a găsit fulgerări de impact, dar nimic revoluționar, zont1x s-a luptat rău și a părut abătut pe camera playerului, iar echipa în ansamblu a luat niște decizii bizare când FaZe a întors șurubul.

        Spirit a montat o revenire pur cosmetică spre sfârșitul primei reprize, iar FaZe a fugit rapid la punctul de meci la începutul celei de-a doua. Apoi Spirit s-a trezit, în timp ce donk și Boris „⁠magixx⁠” Vorobiev au început să acumuleze cartușe de impact și multi-ucidere, în timp ce se străduiau să monteze o latură imperioasă a lor CT. Rușii trebuiau să strângă mai multe ambreiaje și ca zont1x să-și revină și să furnizeze câteva fragmente cheie de impact, dar în cele din urmă au reușit să forțeze un alt OT. Sentimentul frenetic al jocului a fost transmis în OT, ambele echipe făcând jocuri, comit greșeli și câștigând runde. În cele din urmă, a fost puțină putere suplimentară a lui FaZe în situații de ambreiaj care a încheiat afacerea 16-14, trimițând favoriții dinaintea turneului din Major și acordând lui FaZe un loc în semifinale.

 

FaZe VS Team Spirit

 

 

Eternal Fire VS Natus Vincere

 

aNaidhPxcrsSfXQ6xNOIAZ.jpg?auto=compress&ixlib=java-2.1.0&m=/m.png&mw=107&mx=20&my=473&q=75&w=800&s=d009a93611da4abd002f124950b26549

 

 

         Natus Vincere și -a revendicat un loc în semifinalele PGL Major Copenhaga în detrimentul lui Eternal Fire, depășind echipa turcă într-o serie agitată de 2-0, plină de eroism individual din ambele părți. Deși Eternal Fire s-a luptat cu dinți și unghii pentru a ajunge în semifinale, oamenii lui Aleksi „⁠Aleksib⁠” Virolainen s-au impus într-o serie de runde critice pe ambele hărți, permițându-i lui Natus Vincere să treacă peste linie. „A fost prea aproape, cu siguranță”, a fost răspunsul imediat al lui Justinas „⁠jL⁠” Lekavicius când a discutat despre serie în interviul de după meci. Pușcașul lituanian a jucat un rol crucial în victoria NAVI cu o serie de cluze de impact care au permis echipei sale să preia controlul asupra seriei. În timp ce membrii Eternal Fire vor deplânge în mod similar apropierea acestui meci, dar din motive diferite, Natus Vincere va căuta să se pregătească pentru meciul lor iminent în semifinale. Echipa europeană este acum programată pentru o serie grea împotriva câștigătorului ultimului sfert de finală, care se va disputa între MOUZ și G2.

         Penultimul sfert de finală a început la alegerea lui Natus Vincere , Mirage, unde trupele lui Engin „⁠MAJ3R⁠” Küpeli au luat un avans rapid de 2-0 din runda cu pistol, înainte ca Natus Vincere să preia imediat controlul hărții. Ihor „⁠w0nderful⁠” Zhdanov și Mihai „⁠iM⁠” Ivan au condus atacul în apărare, permițându-i lui Eternal Fire să mai asigure doar o rundă, în timp ce echipa internațională a revendicat o repriză dominantă de 9-3. Echipa turcă a început repriza secundă cu o altă victorie cu pistolul, dar, spre deosebire de prima dată, au reușit să pună laolaltă o rundă solidă în urma acestei victorii. În timp ce MAJ3R a fost forța motrice din spatele eforturilor Eternal Fire în apărare, Ali „⁠Wicadia⁠” Haydar Yalçın și Ismailcan „⁠XANTARES⁠” Dörtkardeș și-au găsit în cele din urmă poziție în atac, permițând echipei lor să încarce înainte pentru a mapa punctul.

         În ciuda faptului că le-a permis să le scape avantajul de 9-3, Natus Vincere a reușit să se calmeze în apărare în ultimele două runde ale reprizei, forțând prelungiri pe alegerea lor pe hartă datorită eforturilor eroice ale jL . Pușcașul lituanian nu a încetinit în prelungiri, blocând un 1v2 crucial pentru a-și aduce echipa la punctul de hartă, Natus Vincere închizând lucrurile în runda următoare, 16-13.

         Eternal Fire i s-a refuzat a treia victorie cu pistolul din serie, ca urmare a unui fum scăpat, permițând oamenilor lui Aleksib să închidă atacul pe site-ul B. Oamenii lui MAJ3R aproape au revenit cu o victorie de cumpărare forțată, dar un alt ambreiaj impresionant de la jL l- a ținut pe Natus Vincere pe scaunul șoferului, cel puțin pentru moment. Eternal Fire a reușit să valorifice situația economică nefericită a lui Natus Vincere , luând conducerea în atac, dar turcilor li s-a refuzat posibilitatea de a-și consolida avantajul pe toată durata reprizei, ca urmare a eroismului individual al lui Natus Vincere . Un as de la minunat și o victorie cu forța de cumpărare la finalul reprizei au permis echipei internaționale să egaleze cu 6-6, un final acru al reprizei pentru Eternal Fire.

         Natus Vincere a intrat în avans în infracțiune după ce a revendicat a doua rundă cu pistolul hărții, înșiră patru runde la rând pentru a-i lăsa la doar o aruncătură de băț de zona semifinală. Deși Eternal Fire a reușit să înăbușe pentru scurt timp aceste eforturi, Natus Vincere a recăpătat controlul și, din spatele unui alt ambreiaj jL , a furat alegerea de pe hartă a echipei turce cu 13-9, trimițându-l pe Eternal Fire din playoff.

 

Eternal Fire VS Natus Vincere

 

 

G2 VS MOUZ

 

nqNoY-koMdz8mqwoFMSDN1.jpg?auto=compress&ixlib=java-2.1.0&m=/m.png&mw=107&mx=20&my=473&q=75&w=800&s=77a6c991e3e5ba5902296822630768d4

 

 

        G2 a ajuns în semifinala PGL Major Copenhaga după o victorie cu 2-0 în fața lui MOUZ într-o serie unilaterală care a evidențiat problemele pe care tânăra echipă continuă să le experimenteze în meciurile de etapă. La fel ca în Katowice, ei au fost depășiți într-un meci din playoff, de data aceasta de o echipă G2 care a avut cea mai bună performanță de până acum la Major, la doar câteva zile după ce a trecut de Virtus.pro într-o serie controversată din cauza unei probleme tehnice într-un moment crucial. rundă. Nici meciul de astăzi nu a fost lipsit de dramă, după ce a doua hartă a fost întreruptă de un incident pe scenă . Dar G2 și -a păstrat calmul în orice moment și vor călări un val uriaș de încredere pentru meciul de sâmbătă împotriva lui Natus Vincere.

        „Rezultatul vorbește de la sine”, a spus Nikola „⁠NiKo⁠” Kovač după meci. "Sunt foarte mulțumit de felul în care am jucat ambele hărți. Arata bine până acum în playoff. Totul merge bine în tabăra noastră acum." Seria a început pe Inferno, alegerea hărții lui G2 , cu Rasmus „⁠HooXi⁠” Nielsen aproape că a scos un ambreiaj 1v4 în runda cu pistol înainte de a-și umfla replicile . Acest lucru nu l-a zguduit pe G2 , care a dat înapoi imediat la o cumpărare forțată și a condus acel impuls până la un avantaj de 7-1. Abia atunci MOUZ a reușit în cele din urmă să pună picior în joc, repriza s-a încheiat cu un scor 8-4. G2 și-a sporit avantajul după schimbarea laterală, reluând trei runde la rând după un pistol de succes în care verii Kovač au împărțit toate cele cinci ucideri între ei. Cu pistoalele în mână, MOUZ s-a bucurat de o vrajă de dominație, dar până atunci era prea târziu: G2 a înăsprit și a blocat harta în runda a 22-a, neclintit de un ambreiaj 1v2 al lui Kamil „⁠siuhy⁠” Szkaradek cu câteva minute mai devreme. G2 și-a dus impulsul către cea de-a doua hartă, Vertigo, și a ajuns la un avantaj de 6-0 pe partea CT. Ludvig "⁠Brollan⁠" Brolin și Ádám "⁠torzsi⁠" Torzsás au urcat în platou și l-au ajutat pe MOUZ să reducă diferența la o rundă după o rundă de 5-0, G2 câștigând apoi runda finală a reprizei.

         După o întârziere de 30 de minute din cauza unei invazii de etapă, meciul s-a reluat, iar lucrurile păreau promițătoare pentru MOUZ la început, deoarece au câștigat cu ușurință runda cu pistol. Cu toate acestea, G2 a răspuns imediat la o cumpărare forțată și a pus laolaltă o serie de runde pentru a bloca harta și a sigila un loc de semifinale la Copenhaga.

        

G2 VS MOUZ

 

 

FaZe VS Vitality

 

ZVZ_GwotbP6O4xJ6ym6VPr.jpg?auto=compress&ixlib=java-2.1.0&m=/m.png&mw=107&mx=20&my=473&q=75&w=800&s=cdf6de1e157d1afdc6fd74ee24db7f78

 

 

        FaZe sunt primii mari finaliști ai PGL Major Copenhaga după ce l-au învins pe Vitality într-o serie de trei hărți. Ambele echipe și-au câștigat alegerile pe hărți în mod convingător, lăsând Inferno ca hartă pentru a determina câștigătorul. Începutul hărții decisive a fost o afacere aprins contestată, dar strălucirea individuală a lui FaZe a strălucit pe măsură ce jocul a continuat. Vitality va fi dezamăgită de incapacitatea lor de a-și apăra titlul major, dar au fost învinși meritați după ce au făcut performanțe teribile pe două hărți, Mathieu „⁠ZywOo⁠” Herbaut neputând să facă diferența de care echipa sa avea mare nevoie, în ciuda faptului că a postat un Evaluare maximă a echipei 1,11. Francezul AWPer nu și-a găsit niciodată jocul A la Copenhaga, unde a avut o medie de 1,14 - cel mai mic nivel de secundă la Majors. După ce a învins Spirit și Vitality în playoff, FaZe va fi încărcat cu încredere pentru marea finală de duminică. Ei par să fie într-o poziție excelentă pentru a adăuga un al doilea titlu major în cabinetul lor, mulțimea de la Royal Arena arătându-și dragostea pentru Finn "⁠karrigan⁠" Andersen pe tot parcursul meciului.

        „Nu m-am gândit niciodată că voi primi atât de mult sprijin de la o mulțime din Danemarca”, a spus el după meci. „Întotdeauna am crezut că Astralis va distruge totul. Dar iată-mă și toată Arena Regală este în spatele meu. Este o nebunie. Vă mulțumesc, băieți. „Oricine ne confruntăm în finală, aștept cu nerăbdare să arunc mâine acoperișul în această Arena Regală.” Seria a început pe harta Nuke a lui FaZe , unde trupele lui Karrigan au preluat controlul jocului de la început. Au ajuns la un avantaj de 9-3 după un masterclass ofensiv, iar scorul ar fi putut fi și mai dezechilibrat dacă Lotan „⁠Spinx⁠” Giladi nu ar fi reușit două runde grozave, dintre care una a fost un clutch 1v3 cu un Five Seven. . Pe partea FaZe , a fost Håvard „⁠rain⁠” Nygaard care conducea încărcarea, încheind o repriză grozavă cu un ambreiaj 1v2 în runda finală.

        Chiar și cu ZywOo care se luptă pentru impact, Vitality a dat semne de viață după schimbarea laterală. Au redus diferența la doar două runde, dar totul s-a prăbușit atunci când Dan „⁠apEX⁠” Madesclaire și-a umflat replicile în timpul unui flanc pe rai. FaZe a recăpătat controlul asupra procedurilor după aceea și a blocat harta datorită unui ambreiaj 1v2 de către Robin „⁠ropz⁠” Kool . FaZe s-a întors la Vertigo după ce și-a asigurat o victorie în prelungiri împotriva Spiritului cu două zile mai devreme, dar au aflat rapid că a înfrunta Vitality pe această hartă este o provocare complet diferită. Cu William "⁠mezii⁠" Merriman în fruntea încărcăturii, campionii majori în exercițiu au ajuns la un avans de 11-1 după ce a depărtat apărarea lui FaZe pe parcursul unei reprize unilaterale. FaZe a ieșit din pauză împrospătat și a înșirat trei runde împreună, dar speranțele lor de revenire au primit o lovitură majoră când Vitality a câștigat o rundă ecologică, echipa lui apEX punând jocul în pat la scurt timp după un trio de frags de mezii . Inferno a început cu Vitality care a ajuns la un avans de 3-0 în spatele unei runde dominante cu pistol în care ZywOo și mezii au închis site-ul B. Cu toate acestea, peisajul jocului s-a schimbat odată ce FaZe a avut bani cu care să lucreze. O ucidere în patru a lui David „⁠înghețat⁠” Čerňanský a marcat începutul unei runde dominante, FaZe împiedicând -o pe Vitality să însiruiască runde pentru a-și asigura un avantaj de 7-5. karrigan și frozen au adăugat la avantajul lui FaZe după ce au șters podeaua cu jucătorii lui Vitality în runda cu pistol. Vitality a început să revină odată ce au avut bani în bancă, doar pentru a fi oprit în loc când FaZe a înșirat trei runde împreună cu piese individuale grozave.

 

FaZe VS Vitality

 

 

Natus Vincere VS G2

 

ylba1ry5wxSg9b1SDcySXm.jpg?auto=compress&ixlib=java-2.1.0&m=/m.png&mw=107&mx=20&my=473&q=75&w=800&s=f3ebb59d5998d268a45641f5637258ca

 

 

       Natus Vincere a devenit câștigătorul celei de-a doua semifinale a majorului PGL Copenhaga, asigurându-și locul în decizia titlului după ce a învins G2 într-o serie strâns disputată. „Cel mai bun cadou de ziua de naștere” a fost modul în care Aleksi „⁠Aleksib⁠” Virolainen a descris victoria grea luptată a echipei sale în fața G2 . Cu această victorie, liderul finlandez în joc revine la o mare finală majoră pentru prima dată în peste cinci ani, după ce a făcut-o sub steagul ENCE în timpul cursei de basm a echipei la IEM Katowice 2019. Fără îndoială, G2 va deplânge felul în care s-a încheiat cursa lor la Copenhaga, deoarece echipa internațională a fost aproape de a lua seria de la Natus Vincere . În special, tânărul pistol Ilya „⁠m0NESY⁠” Osipov se va simți deosebit de supărat, renunțând la Major drept jucătorul cel mai bine cotat, cu un rating de 1,37, chiar și după înfrângere. Natus Vincere este acum gata să se confrunte cu FaZe a lui Finn "⁠karrigan⁠" Andersen într-o mare finală plină de stele. Această serie va servi drept prima întâlnire pentru cele două părți în peste cinci luni, după ce a jucat ultima dată la IEM Sydney înainte de adăugarea lui Ihor "⁠w0nderful⁠" Zhdanov și David "⁠frozen⁠" Čerňanský la Natus Vincere și respectiv, FaZe.

       Anubis, alegerea lui G2 , ar servi drept setare inițială a celei de-a doua semifinale a majorului. Natus Vincere a lovit pământul la alegerea adversarilor lor, înșiră cinci runde la rând în urma unei victorii cu pistol. G2 a reușit să revină cu o oarecare pricepere individuală a lui Nemanja „⁠nexa⁠” Isaković , permițând bărbaților lui Rasmus „⁠HooXi⁠” Nielsen să își revendice propria serie de patru runde. Nederanjat de această evoluție, Natus Vincere a smuls ultimele trei runde pentru a încheia repriza cu un scor solid 8-4. Deși Natus Vincere a reușit să obțină a doua rundă cu pistolul, G2 a replicat imediat cu o victorie de cumpărare forțată, limitându-și speranțele de a închide lucrurile rapid. G2 a rezolvat curând lucrurile în spatele unui 2v5 crucial și, deși Natus Vincere s-a stabilizat suficient de mult pentru a fi primul care a asigurat punctul de meci, G2 a obținut rundele finale de care aveau nevoie pentru a asigura prelungirile.

       În ciuda faptului că a reușit să înregistreze o revenire impresionantă în regulament în spatele lui m0NESY , eroismul tânărului AWPer nu a fost suficient în prelungiri, Natus Vincere a lăsat deoparte G2 pentru a bloca harta 16-13. Deși au scăpat mingea la sfârșitul lui Anubis, G2 și-a dat pasul pentru a lansa selecția adversarilor lor de Nuke, avansând la un scor 9-3 la pauză după ce a depășit o egalitate timpurie de 2-2. Natus Vincere a pus pistolul pe partea CT pentru a începe să reducă diferența, dar un joc rapid pe site-ul A, numit de HooXi , a schimbat imediat lucrurile înapoi în favoarea lui G2 , permițându-le să închidă harta cu 13-7. G2 a ținut lucrurile cu o victorie spectaculoasă în runda cu pistol, în care m0NESY și - a asigurat o rotire cu o singură atingere cu Dual Berretas pentru a închide lucrurile, dar valul s-a întors curând când Justinas „⁠jL⁠” Lekavicius și -a asigurat un as spectaculos. pentru a-și aduce echipa pe tabla.

       Jocul lui jL a schimbat complet valul Ancient, deoarece G2 a reușit să mai procure o singură repriză pentru restul reprizei, Natus Vincere a intrat în avantaj cu 8-4. O victorie a rundei cu pistol pentru G2 nu a făcut nimic pentru a schimba lucrurile, deoarece Natus Vincere a replicat imediat cu o victorie prin cumpărare forțată, permițându-le să se apropie de punctul de meci. G2 a reușit să însiruiască o revenire impresionantă, dar trupelor lui HooXi li sa refuzat posibilitatea de a lega lucrurile la ultimul obstacol, când Natus Vincere a blocat în cele din urmă harta 13-11.

 

Natus Vincere VS G2

 

 

Natus Vincere VS FaZe

 

pDy0clh4E3HTU7u3k8FSmM.jpg?auto=compress&ixlib=java-2.1.0&m=/m.png&mw=107&mx=20&my=474&q=75&w=800&s=fbe869a80dc82246ad8116fa26e9f6d9

 

 

        Natus Vincere a câștigat PGL Major Copenhaga după ce l-a învins pe FaZe într-o serie extrem de distractivă, care a atins un vârf de peste 1,8 milioane de telespectatori concurenți - al treilea cel mai mare din istoria Counter-Strike - și a întrerupt o serie de șapte finale majore decise în doar două hărți. Pentru o vreme, s-a părut că victoria va scăpa de NAVI. Au ieșit de pe poartă batându-se și au furat alegerea lui FaZe , doar pentru a fi distruși imediat cu propria lor alegere. Dar acolo unde majoritatea echipelor s-ar fi prăbușit, NAVI a răspuns cu o performanță de masterclass pe Inferno, unde Valeriy "⁠b1t⁠" Vakhovskiy și Justinas "⁠jL⁠" Lekavicius s-au combinat pentru 43 de fragmente într-o pereche de 13-3. Jucătorul lituanian a încheiat un turneu fantastic cu un rating de 1,23 în finală pentru a câștiga prima sa medalie MVP.

       Victoria servește drept justificare pentru mai mulți jucători NAVI, în special pentru Aleksi "⁠Aleksib⁠" Virolainen , care a câștigat în cele din urmă o coroană majoră după câțiva ani grei după plecarea sa din ENCE. „Se simte ireal”, a spus Aleksib după meci. "Nimic din toate acestea nu ar fi fost posibil fără colegii de echipă pe care îi am. Atât de altruist, toată lumea făcând tone de muncă. În ultimele șase luni, am avut suișuri și coborâșuri. Toată lumea și-a făcut fundul. B1ad3 merită și respect. El. m-a făcut un IGL mai bun și el este cel mai bun antrenor din lume.” Cu această victorie, NAVI devine doar a treia organizație care câștigă mai mult de un Major, alăturându-se lui fnatic și Astralis în acest club exclusivist. Și b1t adaugă un al doilea trofeu major în CV-ul său, alăturându-se lui Peter „⁠dupreeh⁠” Rasmussen , Dan „⁠apEX⁠” Madesclaire și Emil „⁠Magisk⁠” Reif , fiind singurii jucători care au câștigat competiții majore vorbind două limbi diferite. Vetoul a inclus o alegere surpriză Ancient de la FaZe , care jucase harta doar de două ori la acest Major, cu rezultate mixte (înfrângere 10-13 în fața lui HEROIC și victorie cu 13-7 în fața FURIA ). Începând cu atacul, FaZe și -a găsit un avans timpuriu, dar Natus Vincere a preluat rapid controlul asupra procedurilor, alimentat de un hat-trick uimitor de jL frags care includea o singură atingere. Natus Vincere l-a frustrat pe FaZe cu o afișare defensivă manuală, ținându-i pe oamenii lui Finn "⁠karrigan⁠" Andersen la distanță pentru cea mai mare parte a reprizei. Cu toate acestea, FaZe a reușit să găsească runda ocazională și a reușit să se îndrepte spre pauză urmărind doar un deficit de două runde. Natus Vincere și-a mărit avantajul după ce a câștigat cu stil runda cu pistolul care a urmat, iar ei au condus acest impuls până la un avantaj de 10-5. Cu armele în mână, FaZe sa bucurat de o vrajă în ascensiune și a redus diferența la doar o rundă. Părea că se pregătea o revenire clasică a FaZe, dar Natus Vincere și- a păstrat calmul. jL a oprit acea serie cu un 1v1 de succes și apoi, tocmai când FaZe era pe cale să câștige o rundă în care aveau doar un singur SMG cu care să lucreze, a scos un ambreiaj senzațional 1v3 pentru a pune jocul în pat.

       Victoria servește drept justificare pentru mai mulți jucători NAVI, în special pentru Aleksi "⁠Aleksib⁠" Virolainen , care a câștigat în cele din urmă o FaZe l-a pornit pe Mirage pe picior greșit, deoarece au irosit un avantaj 4vs2 în runda cu pistol, dar și-au revenit imediat la o cumpărare forțată și au fugit cu jocul. Natus Vincere a mai putut câștiga doar o rundă în întreaga repriză, iar speranțele lor de revenire au fost anulate după schimbarea laterală, când Robin „⁠ropz⁠” Kool a strâns o situație 1v2, determinând FaZe să obțină o victorie declarativă. Șocul izbucnirii Mirage a fost uitat curând, când NAVI a ieșit pe Inferno arătând revigorat. Până în runda a șasea, Karrigan își consumase deja două dintre cele trei time-out-uri, în timp ce echipa sa se străduia să treacă printr-o apărare încăpățânată NAVI condusă de b1t . A fost nevoie de un clutch masiv 1v3 de David "⁠frozen⁠" Čerňanský pe 5 CP pentru ca FaZe să intre pe bord, dar au mai câștigat doar două runde în repriză, deoarece jucătorii lui NAVI și-au păstrat calmul. Avea să vină mai multă mizerie pentru FaZe , deoarece NAVI a lovit două cifre după o apăsare rapidă A în runda cu pistol. Cu economia în ruină, trupele lui Karrigan au fost neputincioși să-și împiedice adversarii să ia harta și seria.coroană majoră după câțiva ani grei după plecarea sa din ENCE. „Se simte ireal”, a spus Aleksib după meci. "Nimic din toate acestea nu ar fi fost posibil fără colegii de echipă pe care îi am. Atât de altruist, toată lumea făcând tone de muncă. În ultimele șase luni, am avut suișuri și coborâșuri. Toată lumea și-a făcut fundul. B1ad3 merită și respect.

       El m-a făcut un IGL mai bun și el este cel mai bun antrenor din lume.” Cu această victorie, NAVI devine doar a treia organizație care câștigă mai mult de un Major, alăturându-se lui fnatic și Astralis în acest club exclusivist. Și b1t adaugă un al doilea trofeu major în CV-ul său, alăturându-se lui Peter „⁠dupreeh⁠” Rasmussen , Dan „⁠apEX⁠” Madesclaire și Emil „⁠Magisk⁠” Reif , fiind singurii jucători care au câștigat competiții majore vorbind două limbi diferite. Vetoul a inclus o alegere surpriză Ancient de la FaZe , care jucase harta doar de două ori la acest Major, cu rezultate mixte (înfrângere 10-13 în fața lui HEROIC și victorie cu 13-7 în fața FURIA ). Începând cu atacul, FaZe și -a găsit un avans timpuriu, dar Natus Vincere a preluat rapid controlul asupra procedurilor, alimentat de un hat-trick uimitor de jL frags care includea o singură atingere. Natus Vincere l-a frustrat pe FaZe cu o afișare defensivă manuală, ținându-i pe oamenii lui Finn "⁠karrigan⁠" Andersen la distanță pentru cea mai mare parte a reprizei. Cu toate acestea, FaZe a reușit să găsească runda ocazională și a reușit să se îndrepte spre pauză urmărind doar un deficit de două runde. Natus Vincere și-a mărit avantajul după ce a câștigat cu stil runda cu pistolul care a urmat, iar ei au condus acest impuls până la un avantaj de 10-5. Cu armele în mână, FaZe sa bucurat de o vrajă în ascensiune și a redus diferența la doar o rundă. Părea că se pregătea o revenire clasică a FaZe, dar Natus Vincere și- a păstrat calmul. jL a oprit acea serie cu un 1v1 de succes și apoi, tocmai când FaZe era pe cale să câștige o rundă în care aveau doar un singur SMG cu care să lucreze, a scos un ambreiaj senzațional 1v3 pentru a pune jocul în pat.

 

Natus Vincere VS FaZe

Connect:

->CS.USP.RO [Competitive]

               ->ARENA.USP.RO [Multi Arena 1v1]

uspromania.png

->Steam: jaxi_usp

   ->Discord: jaxi_usp

server.php?ip=188.212.102.225&port=27015

server.php?ip=93.114.82.6&port=27015

server.php?ip=5.183.171.79&port=27015

 
 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.