dakiii Posted November 8 Share Posted November 8 Numele dmv? Ce varsta ai? Descrie-te in cateva cuvinte : Dacian, 25, very active person De ce doresti acest grad? Cu ce ai putea sa ajuti? : Am adus oameni noi pe ts, folosesc aproape in fiecare zi ts la jocuri UniqueID : HZEWrygDjw0cRfrTWeJ0MUQkxYM Ce propunere ai pentru TeamSpeak3 pe care doresti sa o expui? As vrea sa se implice mai mult stafful in unele probleme legate de sv in principiu 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angrry™ Posted November 8 Share Posted November 8 47 minutes ago, dakiii said: Numele dmv? Ce varsta ai? Descrie-te in cateva cuvinte : Dacian, 25, very active person De ce doresti acest grad? Cu ce ai putea sa ajuti? : Am adus oameni noi pe ts, folosesc aproape in fiecare zi ts la jocuri UniqueID : HZEWrygDjw0cRfrTWeJ0MUQkxYM Ce propunere ai pentru TeamSpeak3 pe care doresti sa o expui? As vrea sa se implice mai mult stafful in unele probleme legate de sv in principiu Salut, bun venit pe Comunitatea USP.RO Poti sa ne scrii aici pe forum (la categoria corespunzatoare) sau poti sa ma contactezi in privat in legatura cu problemele legate de server, te rog? Legat de cerere, @USP KroN iti va raspunde in urmatoarele 24h. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lightinfast Posted November 9 Share Posted November 9 +PRO Membru activ, personalitate exemplara. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
USP KroN Posted November 9 Share Posted November 9 . Ce propunere ai pentru TeamSpeak3 pe care doresti sa o expui? As vrea sa se implice mai mult stafful in unele probleme legate de sv in principiu Imi poti da pm cu cu probleme legate de sv sau ce crezi ca ar trebui adaugat/schimbat. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts