Sari la conținut

MUNKHBOLD „⁠SENZU⁠” AZBAYAR SE ALATURA ECHIPEI THEMONGOLZ


jaxi_usp

Postări Recomandate

                                                                                 backdrop.png?fit=clip&ixlib=java-2.1.0&mark=%2Fplayerbodyshot%2FnupF0PD8m5Vh5D9-o0tpu5.png&mark-align=bottom%2Cmiddle&mark-fit=clamp&mark-h=1&mark-pad=0&mark-w=1&w=661&s=5e61e60d8a887f4d9e1f8763c495171c

 

 

 

         TheMongolz au anunțat adăugarea lui Munkhbold „⁠Senzu⁠” Azbayar în lista lor de start. Tânărul de 17 ani se alătură echipei după ce a petrecut cinci luni pe banca lui NKT și va acționa și ca înlocuitor pentru hasteka, care s-a despărțit de organizație pe 4 septembrie.

         Semnarea lui Senzu marchează, de asemenea, a doua perioadă de joc sub steagul TheMongolz. El a făcut parte din fosta listă a organizației din iunie până în octombrie 2022, dar acum se alătură echipei reînnoite condusă de Garidmagnai „⁠bLitz⁠” Byambasuren, care a întors pe scurt capetele la nivel internațional. Adăugarea lui Senzu în lotul mongolului nu vine însă fără controverse. Tânărul a fost implicat anterior într-un scandal în timp ce făcea parte din NKT, când și-a înșelat colegii de echipă și conducerea organizației împrumutându-le skin-urile din joc înainte de a le juca fără permisiune.

         Senzu și-a mărturisit în cele din urmă acțiunile sale și a fost ulterior trecut pe lista de transfer de către organizație în aprilie, în timp ce ei încercau să „rezolve problema”. Riflerului mongol i s-a interzis să joace orice turnee sub steagul NKT și a ajuns să petreacă cinci luni pe bancă înainte de a fi semnat de TheMongolz. Indiferent, TheMongolz va spera că adăugarea lui Senzu, care a avut o medie de 1,03 pe 40 de hărți în timpul petrecut cu NKT, va fi suficientă pentru a ajuta echipa să revină la culmile anterioare.

         TheMongolz a ridicat în mod regulat sprâncenele cu curse vizibile la evenimente internaționale, cum ar fi un loc 9-12 la IEM Katowice în timp ce jucau sub IHC, dar s-au străduit să reproducă această formă în ultimul timp. În special, au ratat să participe la CS:GO Asia Championships și nu au reușit să câștige un loc la ESL Pro League Sezonul 18.

 

TheMongolz au acum următoarea echipă:

 

Mongolia Garidmagnai „⁠bLitz⁠" Byambasuren
Mongolia Sodbayar „⁠⁠Techno⁠" Munkhbold
Mongolia Usukhbayar „⁠910⁠" Banzragch
Mongolia Ayush „⁠⁠mzinho⁠" Batbold
Mongolia Munkhbold „⁠⁠Senzu⁠" Azbayar

 

Mongolia Erdenedalai „maaRaa⁠" Bayanbat (coach)

Connect:

->CS.USP.RO [Competitive]

                ->ARENA.USP.RO [Multi Arena 1V1]

   ->FIRE.USP.RO [Competitive]

uspromania.png

->Steam: jaxi_usp

   ->Discord: jaxi_usp

server.php?ip=188.212.102.225&port=27015

server.php?ip=93.114.82.239&port=27015

server.php?ip=188.212.100.121&port=27015

 
 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.