Sari la conținut

De ce să jucăm ESEA sau FACEIT ?


jaxi_usp

Postări Recomandate

   Între aceste 2 moduri vor exista mereu termeni de comparatie la fel ca la telefoane(ex Samunsg vs Apple),fiecare user va incerca sa gaseasca cate o parte negativa pt fiecare comunitate

 *In primul rand,ambele comunitati te vor pune sa platesti o subscriptie lunara.ESEA costa 7.99E/luna iar FaceIT 5.99E/luna.

 *Serverele sunt aproape identice d.p.d.v al configurarilor ca cele pe care echipele internationale se joaca la Cupele Majore.

 *Sistemul de Anti-Cheat al celor 2 comunitati sunt mult mai bune comparativ cu VAC-ul celor de la VALVE prin care poti trece cu usurinta de el.Serverele dispun de 128tickrate comparativ cu 64 de care dispun cele oficiale.

 *O posibilitate mult mai mare sa pici pe servere unde lag-ul nu sare mai mult de 50.Ambele comunitati au in sistem de RANKING specific ei.In cazul celor de la ESEA avem rank-urile -D,D,D+ pana la A,S,G(cele mai mari rank-uri).

 *Avem posibilitatea de a juca cu faimosi playeri precum n0thing,shroud etc.Ca si la serverele de MM,avem posibilitatea de a da si aici de Rusi,trolleri si de noobi chiar daca au platit dar cu usurinta ii poti da afara.Daca cineva iese si nu mai vrea sa mai joace poate sa intre un player care sta in asteptare in locul sau.Toti coechipierii tai sunt ok,joaca decent si iti vor da info,mai sunt momente in care si ei au pre-made si vorbesc in limba natala dar doar pt putin.

 *Pe ESEA exista modul "Karma" unde la sfarsitul unui meci te obliga sa iti acorzi o nota in stelute tie,meciului și coechipierilor tai.

   -Daca scazi sub 0 karma,timpul de asteptare intre actualul si viitorul subiect pe care vrei sa il faci pe ESEA va fi de 5 minute.

  -Daca scazi la -5 Karma,nu vei mai putea sa cumperi flashbang si grenada incendiara in meciurile competitive

  -Daca scazi la -30 timpul de comentare si creeare a unui subiect este de 5 minute

  -Daca scazi la -50 ultimul prag,vei lua ban timp de o luna si nu vei putea sa iei banii pe care i-ai platit pe subscriptia lunara de 7.99E.Dupa ce va expira banul sistemul karma va fi resetat la 0.

 *Ambele comunitati(Faceit,ESEA)sunt super populate si dispun si de "Shop"de unde putem procura diverse obiecte/iteme(valabil FaceIT)si schimbari de nickname(valabil ESEA).

*Serverele si sistemul de matchmaking al celor de la FaceIT este aproape la fel ca al celor de la ESEA doar ca sistemul karma pt jucatori lipseste la cei de la FACEIT.

Editat de jaxiᵘˢᵖ

Connect:

->CS.USP.RO [Competitive]

                ->ARENA.USP.RO [Multi Arena 1V1]

   ->FIRE.USP.RO [Competitive]

uspromania.png

->Steam: jaxi_usp

   ->Discord: jaxi_usp

server.php?ip=188.212.102.225&port=27015

server.php?ip=93.114.82.239&port=27015

server.php?ip=188.212.100.121&port=27015

 
 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • jaxi_usp a schimbat titlul în De ce să jucăm ESEA sau FACEIT ?
  • jaxi_usp a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.