Sari la conținut

Informatii despre Counter Strike Source 2


VLM

Postări Recomandate

URMĂTOAREA ERĂ A
COUNTER-STRIKE
ÎNCEPE ÎN ACEASTĂ VARĂ

 

Counter-Strike 2 este cel mai mare salt tehnic înainte din istoria Counter-Strike, asigurând noi funcții și actualizări pentru anii următori.

Toate noile caracteristici ale jocului vor fi dezvăluite când va fi lansat oficial în această vară, dar drumul către Counter-Strike 2 începe astăzi ca un Test limitat pentru jucători CS:GO selectați. În această perioadă de testare, vom evalua un subset de funcții pentru a elimina orice probleme înainte de lansarea la nivel mondial.

Counter-Strike 2 vine în această vară ca un upgrade gratuit la CS:GO. Așa că construiește-ți echipamentul, perfecționează-ți abilitățile și pregătește-te pentru ce urmează!

Citiți mai departe pentru a afla mai multe despre unele dintre caracteristicile testului Counter-Strike 2 Limited.
 


Grenadele de fum sunt acum obiecte volumetrice dinamice care interacționează cu mediul și reacționează la iluminare, focuri de armă și explozii.

Smoke are acum capacitatea de a interacționa cu alte evenimente de joc, creând noi oportunități. Gloanțele și grenadele HE pot împinge fumul pentru a îndepărta pentru scurt timp liniile vizuale sau pentru a extinde ocluzia.

Se extinde pentru a umple spațiile în mod natural

Acum, fumul se va scurge din ușile deschise și ferestrele sparte, va coborî și urca scările, se va extinde pe coridoare lungi și se va combina cu alte fumuri.
 

În Counter-Strike 2 particulele de fum funcționează cu sistemul de iluminare unificat, permițând lumină și culoare mai realiste.
 

 

Tickrates nu mai contează pentru mișcare, împușcare sau aruncare.

Actualizările sub-tick sunt inima Counter-Strike 2. Anterior, serverul evalua lumea doar în intervale de timp discrete (numite căpușe). Datorită arhitecturii de actualizare sub-bifă a lui Counter-Strike 2, serverele știu exact momentul în care începe mișcarea, este trasă o împușcătură sau este aruncată un „nade”.Drept urmare, indiferent de rata de bifare, mișcarea și tragerea voastră vor fi la fel de receptive, iar grenadele voastre vor ateriza întotdeauna în același mod.
 

 

De la upgrade-uri la revizii, hărțile sunt mai curate, mai luminoase, mai bune. Hărțile revizuite au fost complet reconstruite de la zero, utilizând toate noile instrumente și funcții de randare Source 2.
Acestea sunt hărți care utilizează noua iluminare Source 2, inclusiv un sistem de randare bazat fizic, care produce materiale, iluminare și reflexii realiste.
Hărți clasice cu baze solide pe care jucătorii le pot folosi pentru a evalua schimbările de joc de la CS:GO la Counter-Strike 2. Acestea au îmbunătățiri la iluminare și citirea personajelor, dar altfel nu au fost modificate.

Instrumentele și funcțiile de randare Sursă 2 vor fi disponibile pentru creatorii de hărți ale comunității, pentru a facilita construirea, experimentarea și repetarea. Și rămâneți pe fază pentru Atelierul de articole Source 2, care va fi disponibil mai târziu în testul limitat.

 

ARTICOLELE DVS. ÎNTR-O LUMINĂ CU TOTUL NOUĂ

Adu-ți întregul inventar CS:GO cu tine la Counter-Strike 2. Nu numai că vei păstra fiecare obiect pe care l-ai adunat de-a lungul anilor, dar toți vor beneficia de iluminarea și materialele Sursei 2.

Pe lângă suportul pentru modelele și finisajele vechi, toate armele stoc au fost îmbunătățite cu modele de înaltă rezoluție, iar unele finisaje de arme profită de aceste modele noi.

 

De la interfața de utilizare la joc, toate efectele vizuale au fost reimaginate.

Toate efectele vizuale au fost actualizate în Counter-Strike 2. Cu sistemele de iluminare și particule Source 2, există un aspect și un comportament complet nou pentru apă, explozii, foc, fum, fulgerări ale botului, trasoare de gloanțe, efecte de impact și multe altele .

În Counter-Strike 2, cele mai importante elemente vizuale ale gameplay-ului au fost reproiectate având în vedere lizibilitatea. Impacturile gloanțelor pot fi vizualizate cu ușurință de la distanță, iar impacturile direcționale ale sângelui (care se estompează în timp) vă oferă mai multe informații pe măsură ce vă deplasați prin lume.

Experimentați explozii complet reautorizate, incendiu, iluminare C4 și multe altele. Folosind motorul Source 2 și hardware-ul modern, efectele de mediu din Counter-Strike 2 au o fidelitate vizuală îmbunătățită și o mai mare consistență.

Interfața de utilizare din Counter-Strike 2 a primit o revizuire completă, inclusiv efecte vizuale noi în întregul HUD. Aceste îmbunătățiri nu numai că arată bine, ci și comunică o stare importantă a jocului

 

AUDIO PRECIS

Reelaborat, reechilibrat, reverbat

Sunetele Counter-Strike 2 au fost reproiectate pentru a reflecta mai bine mediul fizic, a fi mai distincte și a exprima mai multă stare de joc. De asemenea, au fost reechilibrate pentru o experiență de ascultare mai confortabilă.

audio.png


 

MAI URMEAZĂ

Testul limitat evaluează doar un subset de caracteristici ale lui Counter-Strike 2, astfel încât problemele majore să poată fi rezolvate înainte de vară. Dar mai sunt multe de urmat. În doar câteva luni, vom dezvălui toate detaliile Counter-Strike 2 și abia așteptăm să vi le împărtășim.

8grNnuY.png3fqRUuC.png
 

Sursa: https://www.counter-strike.net/cs2

CONNECT FIRE.USP.RO
b_350_20_000000_000000_ffffff_000000.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Lipiți ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.