Sari la conținut

Lies of P apare anul acesta


VLM

Postări Recomandate

Lies of P , reinterpretarea inspirată de Bloodborne, inspirată de sufletele Poveștilor lui Pinocchio, dezvoltată de Round8, are un nou trailer și o dată de lansare în august 2023 în timpul IGN Fan Fest.
 

Lies of P va concura acum împotriva a două jocuri de rol. Prequelul Messenger Sea of Stars este programat în august, iar Baldur's Gate 3 de la Larian Studios este planificat să părăsească accesul anticipat în aceeași lună.

Cel mai recent clip înfățișează orașul abandonat și devastat de ciumă Krat, unde monștrii roy se plimbă pe lângă automate mototolite și păpuși. Un tip cu cicatrici, al cărui nume este Simon Manus, conform contului Lies of P de pe Twitter , sifonează energia albastră într-un gadget ocult, în timp ce unul dintre monștrii slăbănoși se unește cu o siluetă mecanică și se reasambla pentru a forma ceva care va fi probabil un șef pe care îl vom avea. trebuie sa infrunti.
 

Nu este complet clar cum se leagă toate acestea de o poveste despre o păpușă de lemn care aspiră să fie un băiat adevărat. Zâna cu părul turcoaz, care în final îi împlinește dorința lui Pinnochio, ar putea fi sursa energiei albastre, în timp ce Simon Manus ar putea fi Mangiafuoco, regizorul teatrului (rebotezat Stromboli în varianta Disney). Sau nu. Minciunile lui P ar putea împărtăși doar câteva nume cu povestea originală ca influență principală.

Un lucru este cert: a spune minciuni va fi crucial. Sloganul pentru Minciunile lui P inversează morala poveștii originale și spune: „ Trebuie să minți mereu oamenii dacă vrei să devii om ”. Tipul de minciună pe care o spuneți poate varia, în funcție de „ sarcinile procedurale interconectate care se desfășoară în funcție de tipul de minciună pe care o spuneți. ” Fiburile pe care alegi să le spui vor influența finalul pe care îl primești, urmând formatul tradițional de alegere și consecință al jocurilor video.
 

P își poate varia setul de abilități schimbând diferite părți ale corpului înăuntru și în afară, deoarece este o păpușă vie. Cercetarea este necesară pentru a identifica cele mai eficiente combinații atunci când combinați arme pentru a crea altele noi.

Anul trecut, am putut vedea câteva modalități de joc extinse Lies of P, care au demonstrat cât de asemănător este cu Bloodborne, chiar și prin animațiile și interfața cu utilizatorul. Să nu adaug NPC-urile cărora le place să-și încheie dialogul cu un chicot și cei care vorbesc prin ferestre.
liesofp

 

CONNECT FIRE.USP.RO
b_350_20_000000_000000_ffffff_000000.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Lipiți ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.