Sari la conținut

Dead Space Remake îmbunătățit


VLM

Postări Recomandate

Jucătorii lui Dead Space Remake de pe o varietate de platforme au observat că jocul are o serie de probleme, în ciuda faptului că aventura complet remasterizată a lui Isaac Clarke a suferit multe schimbări. Nu a trebuit să așteptăm o perioadă excesivă de timp pentru o actualizare care a abordat o serie de probleme cauzate de Electronic Arts .

Este rezonabil să spunem că premiera Remake-ului Dead Space va fi unul dintre cele mai așteptate evenimente din primele trei luni ale anului 2023. De-a lungul campaniei promoționale, EA Motive a subliniat în mai multe rânduri că a lucrat cu spiritul originalului, dar că nu a mers fără câteva modificări cheie. Aceste ajustări au contribuit la primirea remarcabilă pe care recenzorii au oferit-o jocului. Fanii serialului nu au putut spune că totul a mers ușor pentru autori, în ciuda faptului că groaza a fost în multe privințe superioară noii sale competiții, Protocolul Callisto. [Protocol Callisto]
 

Versiunile pentru PlayStation 5 și PC ale Dead Space Remake au acum ambele acces la actualizarea 1.003, care poate fi descărcată de jucători (Steam, Origin, EA App). În această săptămână, jucătorii Xbox ar trebui să poată descărca fișierele necesare, deoarece planul prevede că acest lucru se întâmplă.

Patch-ul se concentrează în principal pe corectarea problemelor grafice. Fanii de groază care joacă jocul pe oricare dintre platformele pe care a fost lansat au observat probleme cu imaginea și textul care deveneau neclare și cu VRS. Aceste probleme au făcut ca regiunile umbrite să-și piardă majoritatea caracteristicilor. Motive Studios a confirmat, ca răspuns la multe indicii, că lucrează în prezent la această componentă. Echipa a abordat problema ecranului negru, a îmbunătățit stabilitatea și performanța, a adăugat o nouă opțiune pentru a dezactiva VRS pe PC și a analizat o varietate de alte erori.

În upgrade-urile viitoare, vom aborda alte deficiențe care sunt menționate în mod obișnuit de consumatori.

CONNECT FIRE.USP.RO
b_350_20_000000_000000_ffffff_000000.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Lipiți ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.