Sari la conținut

Hell is Others gratis pe Epic Games


VLM

Postări Recomandate

Hell is Others este un shooter PVPVE de groază de extracție. În afara siguranței apartamentului tău se află peisajul iadului negru din Century City. Un oraș al nopții fără sfârșit, care se află pe linia dintre realitate și nebunie. Explorează, vânează și fură într-un loc în care sângele este moneda.


Adam Smithson face tot posibilul să existe în apartamentul său minuscul, singur, sus, deasupra Century City. Singurul său însoțitor este un copac bonsai, de care îl îngrijește cu respect — poate doar pentru a trece timpul. Timp care pare să nu aibă început sau sfârșit. Dar, ca orice altceva în oraș, plantele lui au nevoie de sânge pentru a supraviețui. Așa că Adam este forțat să găsească o rezervă regulată pe străzile întunecate de dedesubt. Un lift îl coboară pe Adam în coșmarul întunecat al orașului în care începe vânătoarea. Într-un loc în care sângele este monedă, iar singura cale de ieșire este în jos, Adam trebuie să supraviețuiască și să prospere cât mai bine, în timp ce se confruntă cu alții cu același scop în minte.
Un joc de extracție online unic, multiplayer, Hell is Others îți permite să-ți progresezi personajul prin intermediul articolelor personalizabile pe care le obții pentru apartamentul tău. Crește-ți propria muniție prin plante însetate de sânge, explorează decorul urban negru, înfruntă-i pe Ceilalți și fă tot posibilul să trăiești pentru a vedea o altă zi... O zi care nu pare să vină niciodată.

Pana pe 02.02.2023
https://store.epicgames.com/en-US/p/hell-is-others-789262

CONNECT FIRE.USP.RO
b_350_20_000000_000000_ffffff_000000.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • VLM a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.