Sari la conținut

Actualizarea Sea of ​​Thieves reduce cozile PvP și începe o nouă aventură PvE


VLM

Postări Recomandate

Începutul unei noi călătorii jucător versus mediu (PvE) pentru Sea of Thieves, care va începe în 2023 și va fi cunoscută sub numele de The Secret Wilds, tocmai a fost anunțat de Rare. Secret Wilds este acum transmis în direct și este programat să se desfășoare până pe 2 februarie.
 

Narațiunea evenimentului live anterior pentru acest joc, intitulat The Rogue's Legacy, va fi continuată în această nouă aventură, care se va concentra pe Căpitanul Briggsy.

Matchmaking în Sea of Thieves noul mod Player vs Player, care a fost lansat împreună cu sezonul 8 al jocului, a suferit, de asemenea, o revizuire semnificativă ca urmare a actualizării. Ca regulă generală, jucătorii pot anticipa timpi de așteptare mai scurti pentru angajamente ca urmare a actualizării. Cu toate acestea, dacă este nevoie de prea mult timp pentru a găsi un adversar din partea adversă, jucătorii pot fi nevoiți să ducă o luptă cu un alt echipaj din aceeași facțiune.
 

Prin creșterea sumei compensației acordate echipajelor învinse, Rare intenționează, de asemenea, să facă lupta jucător contra jucător mai atractivă pentru jucătorii ocazionali.

Modul Jucător vs. Jucător a fost introdus în noiembrie, astfel încât jucătorii să aibă mai ușor să descopere alte echipaje cu care să se angajeze în luptă, în loc să li se ceară să navigheze în marea mare în speranța de a da peste unul care era gata să facă acest lucru.
 


Sursa: pewgame.com

CONNECT FIRE.USP.RO
b_350_20_000000_000000_ffffff_000000.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Lipiți ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.