Sari la conținut

Company of Heroes 3 cu prezentare britanică


VLM

Postări Recomandate

Company of Heroes își face revenirea mult așteptată, iar pe 23 februarie, va demonstra tuturor cum să construiască strategii rezonabile încă o dată. Astăzi, ca parte a eforturilor lor continue de a promova jocul, dezvoltatorii ne demonstrează diferite componente ale forțelor terestre britanice.
 

Brandul Company of Heroes a lipsit de pe piață de aproape zece ani, dar acum a revenit triumfător sub conducerea ilustrului studio Relic Entertainment, care a fost recent responsabil pentru producția Age of Empires IV și Warhammer 40.000 . : Zorii Războiului III. Company of Heroes 3 , care este acum în dezvoltare, va plasa încă o dată jucătorii în mijlocul celui de-al Doilea Război Mondial, de data aceasta oferindu-le oportunitatea de a lupta într-o varietate de roluri, inclusiv cel al britanicilor.
 

Rezultă că în „trei”, va fi una dintre cele mai flexibile facțiuni de luptat, în care artileria mobilă va avea multă utilizare și, ca urmare, ne vom putea muta destul de repede puterea de foc pentru a prinde adversarul. Aceasta este ceea ce ne promit dezvoltatorii în prezent, deci rezultă că în „trei”, va fi una dintre cele mai flexibile facțiuni de luptat. În videoclipul care urmează, veți găsi nu numai informații aprofundate, ci și numele diferitelor unități.
 


Sursa: pewgame.com

CONNECT FIRE.USP.RO
b_350_20_000000_000000_ffffff_000000.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Lipiți ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.