Jump to content

CLOUD9 SETAT SĂ SEMNEZĂ BUSTER


Flame
 Share

Recommended Posts

Cloud9 și-a ales înlocuitorul pentru Timofey „⁠interz⁠” Yakushin după săptămâni de încercări și discuții.


Cloud9 este programat să intre în sezonul 2023 cu o nouă formație, deoarece urmează să semneze Timur „⁠buster⁠” Tulepov, au dezvăluit mai multe surse pentru HLTV.org.
 

Echipa a căutat să găsească un înlocuitor pentru interz timp de cel puțin o lună după încheierea campaniei lor din 2022 la IEM Rio Major. buster a fost printre cei mai mari candidați de la început, dar au fost luați în considerare câțiva alți jucători.


Primul turneu al lui buster din nou pe server ar trebui să fie IEM Katowice. Cloud9 au fost invitați să înceapă evenimentul în etapa Play-in, care începe pe 31 ianuarie și are opt locuri în faza grupelor oferite.

yfbl4J-vAtwZb5rYXM0C8O.jpg?auto=compress&ixlib=java-2.1.0&m=%2Fm.png&mw=107&mx=20&my=473&w=800&s=7c426852e6adf92520ceffe98b7755da

Odată cu trecerea la Cloud9, buster va încheia o perioadă de șase luni pe margine, după ce a fost pus pe bancă în Out**cenzurat** după încheierea majorului PGL Antwerp la sfârșitul lunii mai. El și Mareks „⁠YEKINDAR⁠” Gaļinskis au fost înlocuiți în echipă de David „⁠n0rb3r7⁠” Danielyan și Petr „⁠fame⁠” Bolyshev, dar în timp ce letonul a găsit rapid o nouă casă în Liquid, așteptarea a fost mult mai lungă. pentru pușcașul kazah de 23 de ani.
 

În cazul în care semnarea lui Buster se va finaliza, gama lui Cloud9 la IEM Katowice va fi:

🇷🇺 Vladislav "⁠nafany⁠" Gorshkov
🇷🇺 Dmitry "⁠sh1ro⁠" Sokolov
🇷🇺 Sergey "⁠Ax1Le⁠" Rykhtorov
🇰🇿 Abay "⁠HObbit⁠" Khasenov
🇰🇿 Timur "⁠buster⁠" Tulepov

🇷🇺 Konstantin "⁠groove⁠" Pikiner (coach)
Sursa:hltv.org

                         

Link to comment
Share on other sites

  • 193
  • 435
  • 23
  • Flame locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.