Sari la conținut

cerere recuperare grad Mario -old.usp.ro


Postări Recomandate

1. Numele tau ( din joc ) : Mario -old.usp.ro
2. Profilul tau de Steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561199407085784/

3. Profilul vechi de Steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561199407085784/
3. SteamID:
4. Gradul pe care l-ai avut:Owner
5. Dovada ca ai deținut gradul ( ss cu donația ) :https://imgur.com/gallery/NzsMznt

6. Care este motivul pentru care vrei gradul pe alt cont?: am intrat pe site-ul gresit de keydrop, mi a fost furat contul ,și pana am dat recovery am primit vac ban.
7. Alte detalii:am primit remove degeaba , nu am băgat codul pe contul ala nici nu aveam în gând asta țineam mult la contul ala .În regulament scrie ca primesc remove dacă am jucat  cu cod , eu nu am făcut asta, nu as fi riscat atâtea doar ca să joc cu cod 

 

  • Like 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Parerea mea sincera? 

Poti intra pe orice site doresti tu , se poate sa iti fie furat contul dar daca e asa cum zici tu ca ti-ai puat keylogger de pe un site gresit poti sta linistit ca nu intra niciodata cineva sa joace cu cod la tine pe cont, vac nu iti iei daca Intra altcineva la tine pe cont, iti iei doar daca joci cu coduri.

Daca iti luai keylogger de le un site fake , intrau doar sa iti fure skin-urile care le aveai pe contul respectiv, tocmai ca ti-ai luat keylogger de pe un site pe care se vand/cumpara skin-uri.

Ma rog, pe langa problema asta cu vac-ul , in ultima perioada ai inceput sa fii cam toxic cu multe persoane , sa iti iei gradul in cap nu prea e ok, da esti owner ,dar asta nu inseamna ca esti "boss-ul" sa vi cu arfe si figuri pe tine , te-ai certat cu mine fara motiv doar ca am glumit cu tine cum glumesc cu toti, am si eu "zile proaste" asa cum ai spus-o tu dar nu intru pe server sa ma cert cu colegii mei din staff sau cu alti participanti si server-ului.

Din partea mea ai CONTRA!

Daca night si colegii mei sunt de parere diferita e treaba lor, opinia mea am spus-o, ramane la alegerea lor! 

  • Like 2
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

O sa fiu cat de impartial pot in situatia asta.
Nu are cum sa dovedeasca ca contu a fost spart sau ca nu a jucat el cu cod insa nici nu cred ca e nevoie din moment ce stim cu totii cata implicare si ore au fost bagate in server de Mario. Personal as fi acceptat ca am luat vac si as fi lasat-o moarta. Sa fim seriosi.. mai nimeni nu a fost atat de "investit" la fel cum a fost Mario indiferent de certurile pe care le-am avut cu el. Inca am niste probleme cu el dar nu pot nega faptul ca si-a facut treaba extrem de bine ca staff. Sa primeasca remove ca owner pentru o chestie din asta mi se pare sincer bullshit dar in acelasi timp il inteleg si pe malcon dar totusi nu pot sa trec cu vederea sufletu pus in gradul asta. M-a ajutat mereu cu ce am avut nevoie la fel ca pe alti jucatori. Avea o grija extrem de mare ce face cu gradul si cum foloseste comezile chiar daca uneori mai facea putina caterinca ca fiecare din staff. Consider ca ar merita sa revina cu un grad de admin sau helper deoarce nimeni nu o sa mai fie sa-si dedice atat timp pentru server fara ca macar sa fie rasplatit. Am ales sa nu fac o cerere up deoarce stiam ca cu un grad mai mare o sa am o responsabilitate mai mare si in acelasi timp o sa fiu un exemplu pentru colegii mei cu grad mai mic el insa si-a luat rolul de owner in mana si chiar a fost un exemplu de urmat. Impartial mereu indiferent de prietenia lui cu cineva. Nu stiu ce parere au ceilalti din staff insa vreau doar sa zic ca se poate de inchis ochii la faza asta.
Pro💞. revenirea in staff si gradul sa fie la alegerea lui @NiGHT. Bafta!

  • Like 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • NiGHT a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.