Sari la conținut

Ce se întâmplă cu Dacia în România și uimește pe toată lumea: informația momentului, de la șeful Renault


.RockY

Postări Recomandate

Se întâmplă cu Dacia în România și uimește pe toată lumea: informația momentului, de la șeful Renault

 

          Viitorul Daciei în România este unul „luminos”, a declarat, la Mioveni, președintele Consiliului de Administrație al Grupului Renault, Jean-Dominique Senard.

 

          "Suntem extrem de mândri, domnule prim-ministru, să vă arătăm ce este Dacia astăzi, în această țară. Și vreau să afirm foarte ferm că Dacia, pentru Grupul Renault, are un viitor foarte, foarte important. Arată calea spre viitorul industriei auto și ceea ce se întâmplă aici, în această țară, este un punct de referință pentru noi. Vă spun foarte clar, oficial, că viitorul Daciei în această țară este strălucitor", a spus Jean-Dominique Senard. , după o întâlnire cu premierul României, Nicolae Ciucă, conform agerpres.ro.

          Reprezentantul grupului francez a subliniat că planurile de dezvoltare ale uzinelor Dacia se vor concretiza în următorii ani.

 

          "Avem proiecte uriașe, iar aceste planuri se vor concretiza în următorii ani. Și este un mesaj de optimism, pentru că mobilitatea este esențială pentru viitorul economiei, iar Dacia arată calea mobilității viitoare", a spus Jean-Dominique Senard.

 

 

          Perspective de dezvoltare

          Premierul Nicolae Ciuca a vizitat Platforma Industrială Dacia din Mioveni, unde a avut o întâlnire de lucru cu conducerea companiei. Șeful Guvernului a arătat că la uzinele Dacia există perspective de dezvoltare atât pentru următorii zece ani, cât și pentru perioada care urmează.

          El a subliniat că angajații Dacia poartă numele României în peste 40 de țări în care sunt exportate vehiculele produse la Mioveni, ceea ce este un motiv de mândrie.

 

          „Industria românească are, în acest moment, un cuvânt de spus atât în Europa, cât și în lume. Industria românească are consistență și are viitor. Aici, pe această platformă, lucrează 15.000 de angajați direct și există și o colaborare care asigură (…) locuri de muncă pentru încă 150.000 de oameni”, a mai spus premierul.

          Șeful Guvernului a mai arătat că a remarcat capacitatea producătorului auto de a se adapta la noile cerințe de mediu ale Uniunii Europene, ceea ce se reflectă atât în intenția de a produce „energie verde”, cât și de a lansa noi modele cu emisii reduse reduse.

          "Am coborât mai devreme dintr-o mașină care urmează să intre pe linia de producție la începutul anului viitor și este o mașină hibridă, este o mașină pe care, cu siguranță, vrem să o găsim cât mai curând în expozițiile auto. ", a mai menționat Nicolae Ciucă.

 

 

 

 

 

Sursă: playtech.ro

  • Haha 1

"Don’t think I don’t see you haters, I know y’all in disguise"

“The realest people don’t have a lot of friends.”

"Reality is wrong. Dreams are for real."

★ ——————————————————————————————————————— ★

 

 

Discord_Server_OLD.USP.RO.pngSteam_Group_OLD.USP.RO.png

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.