Sari la conținut

VALORANT Mobile


VLM

Postări Recomandate

 

Riot Games a confirmat oficial VALORANT pentru mobil. Compania nu a lansat încă detalii despre versiunea mobilă, dar producătorul executiv al VALORANT, Anna Donlon, a spus că „suntem încântați să oferim în curând aceeași experiență competitivă VALORANT și mai multor jucători globali”.

Versiunea originală pentru PC, un shooter tactic 5v5, a luat lumea cu asalt în decurs de un an de la lansare, adunând peste 14 milioane de jucători din întreaga lume și a devenit rapid jocul esport competitiv FPS numărul 1 datorită sprijinului constant și comunității Riot. În ciuda popularității sale, VALORANT este în prezent limitat doar la computerele Windows.
O versiune beta a versiunii mobile VALORANT ar trebui să fie lansată în anul 2022. Beta este de așteptat să înceapă până la sfârșitul lui 2022 sau în 2023. Anna Donlon de la Riot Games a spus că este în prezent în curs de dezvoltare. Producătorul executiv a spus că versiunea mobilă ar trebui să fie gata în al doilea an complet al VALORANT, care ar fi 2022. Riot nu a anunțat încă date oficiale de lansare, așa că nu vă așteptați ca jocul să iasă până la sfârșitul acestui an. Cu toate acestea, într-un interviu acordat ONE Esports, managerul general Riot, Justin Hulog, a vorbit despre modul în care versiunea mobilă va ajunge mai întâi în Asia de Sud-Est (SEA). „În multe feluri, are sens să ieși mai întâi în Asia de Sud-Est”, a explicat Hulog. „Dar există, de asemenea, provocări unice și așteptări foarte mari cu privire la modul în care un joc ar trebui să funcționeze pe mobil. Asta ar putea însemna că ne putem uita mai întâi la alte regiuni care sunt mai puțin solicitante.” „VALORANT Mobile va avea un accent foarte mare în Asia de Sud-Est doar din cauza faptului că este o regiune pe mobil mai întâi”, a adăugat Hulog, invocând avantajele unei lansări ulterioare. "Dar dacă este primul este o întrebare pe care trebuie să o cântărim. Unul dintre lucrurile frumoase despre a nu merge mai întâi este că ne oferă timp să rezolvăm erorile." Având în vedere că Riot nu a împărtășit încă detalii concrete despre jocul viitor, cel mai probabil VALORANT Mobile va fi lansat cel mai devreme anul viitor, dar sperăm că vom afla mai multe în lunile următoare. Leaker credibil ValorLeaks a distribuit o imagine a beta, care sugerează că versiunea exclusivă a lui VALORANT ar necesita un sistem de invitare a prietenilor. El susține că Riot Games va trimite în curând invitații beta. Aceasta înseamnă că cei cu acces vor trebui să invite cel puțin cinci prieteni pentru a accesa jocul. Încă nu este clar dacă acesta este un sistem în lanț în care cei cinci invitați pot cere mai multor jucători să încerce jocul mobil.

CONNECT FIRE.USP.RO
b_350_20_000000_000000_ffffff_000000.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • VLM a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.