Sari la conținut

God of War Ragnarok


VLM

Postări Recomandate

Kratos si Atreus pornesc intr-o calatorie mitica in cautarea raspunsurilor si a aliatilor inainte de Ragnarök

 

De la Santa Monica Studio soseste continuarea apreciatului joc God of War (2018). Kratos si Atreus trebuie sa calatoreasca catre fiecare dintre cele Noua Taramuri in cautarea raspunsurilor, in timp ce se pregatesc pentru batalia profetizata care va pune capat lumii.

Impreuna, Kratos si Atreus se aventureaza adanc in cele Noua Taramuri in cautarea raspunsurilor, in timp ce fortele asgardiene se pregatesc de razboi. Pe parcurs, vor explora peisaje mitice uimitoare, isi vor for face aliati pe toate taramurile si vor infrunta inamici infricosatori sub forma unor zei si monstri nordici.

Pe masura ce amenintarea Ragnarök-ului se apropie din ce in ce mai mult, Kratos si Atreus trebuie sa aleaga intre siguranta familiei lor si cea a taramurilor.
 

Cei ce sfideaza destinul

Atreus cauta cunostinte pentru a-l ajuta sa inteleaga profetia lui „Loki” si ce rol trebuie sa joace in Ragnarök. Kratos trebuie sa decida daca va fi inlantuit de teama de a-si repeta greselile sau daca se va elibera de trecutul sau, pentru a fi tatal de care are nevoie Atreus. 

 

Armele razboiului

Leviathan Axe, Blades of Chaos si Guardian Shield se intorc, imrepuna cu o multime de nou abilitati, atat pentru Kratos, cat si pentru Atreus. Pe masura ce vor infrunta zei si monstri din cele Noua Taramuri, abilitatile spartane mortale ale lui Kratos vor fi puse la incercare mai mult ca niciodata, in timp ce lupta pentru a-si proteja familia.

Platforme: PlayStation 4, PlayStation 5
Data de lansare: 09.11.2022
https://www.playstation.com/ro-ro/games/god-of-war-ragnarok/

 

CONNECT FIRE.USP.RO
b_350_20_000000_000000_ffffff_000000.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • VLM a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.