Sari la conținut

Reclamatie Admin


BobAkaTragInMij

Postări Recomandate

Nick: Bob aka trag in mij 
Nick admin: Unreal
Steam Profile Admin: nu cunosc frate asa ceva, sunt incepator pe cs go 
Data și ora evenimentului: azi 27.08.2022  ora : 17:47 si 40 de secunde !!!
Harta:    Miraj frate
Detalii: Am intrat la 17:46 pe server si la 17:47 si 40 de secunde am luat ban.
Dovezi: No previous bans
Alte precizări: Credeti-ma ca stiu cu ce se mananca forumurile de 2 lei, nu poti sa dai ban permanent la un jucator ce are 1 minut pe server, pe motiv ca ti s-a parut tie ca are AIM. Comunitatea are 10/10 dar adminu Unreal ii un ratat de om in viata, cum sa dai ban permanent unui jucator dupa 1 minut de server, in care nu facuse nici macar 1 kill. Mentionez din nou 10/10 comunitate, ADMINII copii de 11 ani sau adulti cu minte de 2 lei ! Multumesc stiu ca nu o sa se rezolve nimic ! 

 

  • Haha 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Stiu ca nu am voie sa raspund primu dar uite asa trece timpu, da-ti toti cu seen si cand ii o problema foarte serioasa, adica un abuz de la un admin, se v-a termina prost pentru `noi` jucatorii. Multumesc si sper sa vedeti toti aceasta postare si sa intelegeti stafu pe care il au !!!

  • Haha 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Te-as ruga ca atunci cand mai faci o reclamatie sau orice altceva sa ai un limbaj decent, indiferent de cat de mult sau putin a gresit sau nu un admin, faptul ca vii si ma injuri te face sa fii josnic .

Da, am gresit nu mi-am dat seama ca aveai doar 1 min pe server, am stat putin pe tine, ai tras in cineva si am crezut ( aparent ) ca ai avut aim, eu vazusem ca ti-a sarit tinta, poate mi s-a parut, totusi, trebuia sa stau mai mult spec ca sa pot trage o concluzie . Data viitoare asteapta sa se raspunda la cerere fara sa te agiti atat cu comentarii inutile . 

Imi accecpt pedeapsa :< 

P.S Daca are timmp Angrry sa se uite pe faza aia putin .

 

 

@BobAkaTragInMijData viitoare cand mai iei ban sa faci cerere unban, nu prea e potrivit la Reclamatii, asteptam un raspuns si de la Angrry,

Te rog sa nu mai raspunzi de acum la acest topic . 

O sa primesti unban in seara asta sau cel tarziu maine .

Editat de UnReal

rerea.png

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.