Sari la conținut

unban nesquick


divines

Postări Recomandate

Nick:  nesquick

Ip-ul: 86.126.67.74

SteamID: STEAM_1:1:126801808

Link profil steam:  steamcommunity.com/id/zeudivines

Atminul care te-a banat: stiu

Atmini prezenti: nu stiu

Motivul pentru care ai primit ban: nu stiu.. ieri am spus unui admin sa scrie demos in consola si am primit 5k minute gag.. cred ca din aceasta cauza ? azi am apucat doar sa intru si sa-mi cumpar armura, direct ban.. am mai fost admin in comunitatea asta si in alte comunitati, dar asa ceva n-am mai vazut in viata mea,..

Data si Ora:    17:24    17/08/2022

 

Editat de divines
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

La faza cu gagul de 5000 de minute eu am fost prezent și Kent ( fondatorul ) tu I ai zis unui player sa scrie demos în consola și eu ți am dat gag de 10 min după Kent a scos gagul și ți a dat de 5000 sa te potolesti . Peste ceva timp ți ai cerut scuze și ai zis ca îți pare rau . I am transmis lui Kent mesajul tău și a zis sa iti dau ungag, eu am încercat dar nu am putut ca nu am acces dar a zis ca îți dă el . Azi când ai întrat pe server eram și eu și rares și Kent, eu speram ca îți va da Kent ungag dar ți a dat rares ban înaintea lui . Motivul banului ar fii mai sus , acum așteptăm și dovezile .

Editat de Deniăl
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pai tu le ziceai la playeri sa scrie demos in consola,faza asta este de pe 1.6,deci e fumata la cum imi explicai tu ca doar face demo,stai linistit ca nu m-am nascut ieri.

Cine face troll si este toxic pe server..out,fara suparare si fara discutii.

Daca nu ai mai vazut in viata ta,acum vezi pentru prima oara,server-ul asta nu e facut sa scoata bani,server-ul e facut sa intram sa ne jucam de placere si sa adun cat mai multi playeri care isi vad de treaba lor.

 

Toti ati primit 1 saptamana ban,daca mai jucati sau nu,e alegerea voastra.

Seara buna.

 

T/C

 

  • Love 1

                      

DNS:  FIRE.USP.RO

IP:  188.212.100.121:27015

MOD:COMPETITIV

CANAL DISCORD: -> CLICK AICI <-
CANAL YOUTUBE: -> CLICK AICI <-

b_350_20_0a0300_000000_ffffff_000000.png

                      

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • kEnT89 a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.