Sari la conținut

reclamatie stewie2k


x7even

Postări Recomandate

Nick: x7even
Nick admin: Ștewie2K
Steam Profile Admin: https://steamcommunity.com/profiles/76561198022349515/
Data și ora evenimentului: 03.08.2022 la ora 09:54
Harta: Dust 2
Detalii: Eram 4 playeri pe server si jucam 2v2 eu eram cu stewie2k in echipa si a vazut cand scriam pe chat ¨ez¨ si ¨noob¨ la caterinca , mi-a zis sa incetez si nu am vrut, dupa fiecare runda castigata scriam ez in chat si pentru asta am primit gag 10 minute. Dupa care imi vorbeste pe voice chat ¨hai ma, scrie acuma daca esti smecher, de ce nu mai scri?¨ si cand am auzit ce a zis am conectat microfonul si i-am zis sa se spele pe dinti inainte sa vorbeasca cu mine pentru ca el manca sambrui sau alune in timp ce vorbea cu mine si m-a banat 10 minute. Multumesc!
Dovezi: Dovezi nu am, sa vina el cu dovezi ca pentru asta e admin.

  • Confused 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut, ce dovezi sa-ti mai aduc, ai scris tu cu mana ta ce ai facut gresit. Daca prindeai alt admin cu state mai vechi, iti tuflea ban permanent, fara sa te mai avertizeze. Fii multumit cu ce ai primit. Daca tu crezi ca toata lumea trebuie sa te respecte si tu sa vorbesti ca un fund fara minte, atunci asteapta-te la reversul medaliei!

 

Ce plantezi, aia culegi!

Editat de Sacâz
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut, ai prit ce ai meritat, adminul a procedat corect !
Ti-a dat gag nu ai vrut sa te calmezi el ti-a dat ban temporar 10 minute.
Iti las mai jos un citat din regulament !
 

Citat

- Atitudinea fata de toti jucatorii sa nu fie una de superioritate/jignitoare/toxica. (Folositul in exces de: "Taci", "Fa", "Ba", "Gura", etc.) [Pedeapsă: GAG, MUTE sau SILENCE 5-10 MIN, BAN TEMPORAR 30 MIN, ulterior BAN PERMANENT

 

  • Like 1

                         

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.