Sari la conținut

Reclamatie Lu tragic


Postări Recomandate

Nick: [numele tău de pe server]  ✯ fvckyou 
Nick admin: [numele adminului reclamat]  tragic
Steam Profile Admin: [steam-ul adminului reclamat]  https://steamcommunity.com/id/tragicco
Data și ora evenimentului: 01-08-22 22:11:50 
Harta: [harta ce rula pe server în momentul întâmplării evenimentului] Dust 2
Detalii: Am zis : "Ajuta-ma in morti mati , stai cu M4 si te uiti la ei cum ma omoara coaie.
Dovezi: [dovezi care să ne ajute să înțelegem mai bine ce s-a întâmplat] Filmare BOSS 
Alte precizări: Ca nu mi se pare normal la un lucur de genul sa-mi dea 24 hours ban . Adica in regulament scrie ca sunt 30 m [ Mute / ban ][ Kick ] 

 
  • Like 1
  • Confused 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut, voi astia care va permiteti sa injurati ca la usa cortului, veniti si cu chestii ''vai doamne, m-a umilit adminul'' ca mi-a dat ce am ''oferit''. Pai cand scrii o fraza de genul, nu e ca si cum iti scapa o injuratura. O faci deliberat/intentionat. Si meriti fiecare secunda din ban-ul primit. Din punctul meu de vedere, meriti mute si gag permanent. Adminii sunt obligati sa va citeasca/asculte voua ineptiile si frustrarile. Veniti sa va jucati pe un server public unde legea e ca fiecare joaca cum vrea, nu este un mediu competitiv, minte de strut! Daca vrei joc competitiv, zboara pe faceit sau oriunde in alta parte!

 

Poate ca a procedat exagerat dandu-ti ban 24 de ore, dar poate nici tu nu ai fost usa de biserica si poate te-a tot atentionat, sau in alte dati te-a tot vazut  ca injuri si poate l-ai prins intr-o pasa mai putin buna si te-a ars ca la carte. In definitiv, toti suntem oameni, asa cum tu ai reactionat injurand ca la tine in familie, asa si el a reactionat in baza primului impuls. 

 

O pasarica zbura spre sud inainte de sosirea iernii. Fiind foarte frig ea ingheta si cazu pe camp. Trecand o vaca pe acolo isi facu nevoile pe pasare. Cum statea pasarica in rahatul de vaca simti ca este destul de cald si reusi sa se dezghete. De bucurie incepu sa cante. Trecand o pisica prin preajma auzi cantecul pasaricii si veni la rahatul de vaca, dezgropa pasarica si o manca.


MORALA: 

1Nu oricine care te baga in rahat iti este si dusman

2 Nu oricine care te scoate din rahat iti este prieten

3 Cand esti in rahat macar taci din gura.

Editat de Sacâz
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut,

 

Ai primit ban 24h pentru ca imediat dupa un mute de 5 minute pentru lbj ai inceput sa injuri din nou si cand ti-am zis pe voice chat sa termini ca-ti dau ban mi-ai raspuns cu "Imi dai ban? hai da-mi ban, imi dai ban pentru limbaj?", eu consider ca 24h ban pentru limbaj la cum ai injurat si la cat ai injurat e ok, imi asum decizia. 

Si in legatura cu "Detalii: Am zis : "Ajuta-ma in morti mati , stai cu M4 si te uiti la ei cum ma omoara coaie.", nu ai spus doar asta, tocmai am spus mai sus ca dupa ce ti-am zis sa termini cu limbajul ai inceput sa ma iei peste picior.

 

Astept raspunsul lui Angrry.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut,părerea mea este că ai primit ban pentru prea mult timp (vreo 30-60 de minute îți ajungea). Dar nu știu prea bine contextul. Dacă înjurai și jigneai nonstop atunci ai meritat să fi banat pentru 24 de ore. N-am de unde să știu contextul fiindcă la dovezi ai scris "filmare boss" și fie sunt eu chior fie nu e nici un fișier sau link atașat. Dar din ce a spus tragic în răspunsul său ai meritat ban-ul. 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Adminul a fost informat separat despre lungimea gresita a banului, care a fost destul de mare, avand in vedere ca ai primit doar un mute de 5 minute.

La urmatoarea greseala de acest gen va primi warn.

Multumim.

:tc:

  • Like 1

wVVeI.gif

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.