Sari la conținut

Up!


Ștewie2K

Postări Recomandate

Nume: [numele tău real] Sacâz
Vârstă [minim 14]: 44
Nick: [numele tău de pe server] Ștewie2K
Profil jucător [STEAM]: https://steamcommunity.com/profiles/76561198022349515/

Ore jucate pe server [link gametracker]: https://www.gametracker.com/server_info/go.usp.ro:27015/top_players/?query=Ștewie2K

Ore jucate pe server [screenshot !ore de pe server]: 7 hours 17 minutes 35 seconds  in last 2 weeks si per total 316 si ceva (screenshot-ul mi-l da buguit)
Ai intrat în grupurile de steam ale serverului?: [uspromania & uspgo da/nu] Da

Ai dat like paginii de facebook a serverului?: [https://facebook.com/uspromania da/nu] Nu (nu am facebook)

Ai intrat în clanul gametracker al comunității?: [https://gametracker.com/clan/uspromania da/nu + nume] Da Ștewie2k sau Sacâz

Ai intrat pe serverul de discord al serverului?: [https://link.usp.ro/discord_usp da/nu + nume] Da

Ai dat subscribe pe youtube canalului comunității?: [https://youtube.com/uspesports da/nu] Da
Ai citit regulamentul?: cu siguranta ca nu

Grad admin actual: HELPER

O sugestie pentru server?: Cei care au primit ban o data pentru ca fac ban evade, sa-l primeasca permanent, nu ca acum sa revina cu cerere de unban dupa 30 de zile. Odata ce au jucat cu cod, e normal sa joace asa si peste o luna..Daca au facut-o cu un cont vechi cu prime si inventar cat de cat ok, acum le este mult mai usor sa triseze de pe un cont no prime cu 100 de ore la activ! Aceasta regula sa fie pentru toti!  Daca sunt prinsi ca au revenit pe server chiar daca au primit ban permanent pentru multiple conturi blocate, sa li se dea direct ban permanent si pentru contul cel nou, fara necesitatea de a-i mai face demo sa se demonstreze ca are sau nu cod!

 

Editat de Sacâz
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

3 hours ago, Sacâz said:

Cei care au primit ban o data pentru ca fac ban evade, sa-l primeasca permanent, nu ca acum sa revina cu cerere de unban dupa 30 de zile. Odata ce au jucat cu cod, e normal sa joace asa si peste o luna..Daca au facut-o cu un cont vechi cu prime si inventar cat de cat ok, acum le este mult mai usor sa triseze de pe un cont no prime cu 100 de ore la activ! Aceasta regula sa fie pentru toti!  Daca sunt prinsi ca au revenit pe server chiar daca au primit ban permanent pentru multiple conturi blocate, sa li se dea direct ban permanent si pentru contul cel nou, fara necesitatea de a-i mai face demo sa se demonstreze ca are sau nu cod!

Nu ai cum sa verifici aceasta chestie 100% fara sa dai ban aiurea la jucatori (ban-uri nefondate), chiar si daca au jucat cu cod. Termenul de 30 de zile e mai mult pentru cei cu VAC ban, pe care ii retinem minte, pentru ca daca vin peste 5-6 luni, iar jucatorul abia are 10 minute jucate, tu nu ai de unde sa stii daca a jucat sau nu, cand a jucat, etc. Daca a jucat mai des, poti sa il tii minte si sa il notezi undeva. 

 

Acceptat.

  • Like 1
  • Love 1

wVVeI.gif

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.