Sari la conținut

Reclamatie Unreal


Hax

Postări Recomandate

Nick: Hax go.usp.ro
Nick admin: Unreal
Steam Profile Admin:https://steamcommunity.com/id/unreal999
Data și ora evenimentului:16/07/2022  13:50 (pe acolo)
Harta: Mirage
Detalii: Am luat ban pe motivul ban evade si adminul a abuzat de gradul pe care il avea si se simtea superior
Dovezi: Eu am luat vac pe contul meu main si mi am invatat lectia acum il omor pe unreal si el imi cere main, eu ii dau mainul si il anunt ca am vac dar acum nu joc cu cod si am rugat adminul sa imi dea check la pc, iar el ma ignora si zicea ca mi da ban, eu ii zic ca nu poate da ban pe motive neintemeiate si fara dovezi, dar el nu asculta si da ban pe motivul ban evade, deoarece nu dorea sa piarda timpul si sa isi faca datoria de admin el prefera sa dea ban rapid si sa continuie sa joace
Alte precizări:NU MAI AM NIMIC DE ZIS

 

Editat de Hax
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Conform regulamentului, daca ai mai putin de o luna (31zile) de la vac ban, se cheama ban evade.

 

 Jucatorii care sunt prinsi cu VAC BAN pe contul de pe care se joaca sau de pe alt cont (iar ban-ul este luat recent: 30 zile - daca sunt mai mult de 30 de zile de la VAC nu e considerat recent) sunt considerati codati si vor fi banati permanent!

- Jucatorii care fac ban evade (au ban recent (de pana in 30 de zile) pe alt cont) sunt considerati ca facand ban evade. [Pedeapsă: BAN Permanent]

 

Iti asumi daca ai mintea suficient de ingusta si sa joci de pe cont nou si apoi sa vii cu cereri la admin sa-ti umble prin pc dupa coduri. De parca adminii sunt obligati sa piarda timpul cu voi.

 

Ar trebui sa nu se mai dea voie no primerilor sa intre pe server. Mai putini dar mai buni...

 

Am fost de fata cand ai luat ban-ul. Nimeni nu avea complex de superioritate. Tu ai zis-o cam asa catre Unreal: nu ai voie sa-mi dai ban fara motiv. Unreal a stiut de regulament si a zis ca esti sigur ca nu are voie? Sau ceva asemanator.

Editat de Sacâz
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu e nimeni obligat sa stea sa verifice jucatorii in pc .. si nici o obligatie/indatorire nu e . 

Nu ti-am zis ca-ti dau ban, ti-am cerut main-ul, te-am intrebat de ce ai vac si dupa ai inceput de unul singur sa aduci vorba de ban si sa ma aburesti ca n-am dreptul 😜  avand in vedere ca eu stiu regulamentul  si cu asta basta . Nu m-am dat superior sau ceva, la fel cum a zis si Sacaz, am spus " Esti sigur  ? " si ti-am dat ban, punct . Am si ss-uri daca e nevoie ;D ca sa-ti arat ca esti un mincinos mic, ai si scris-o cu mainile tale ca ai jucat cu cod :))) si ai incercat sa ma minti ca ai luat de la Trust Factor low https://ibb.co/h2GfNj4 .

Editat de UnReal

rerea.png

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Un link va rog la contul lui main, pe care are VAC.

 

In sourceban, nu mai gasesc cu nick-ul "Hax" playeri

 

Mersi mult ❤️

Editat de patr1xxx#langod

𝖕𝖆𝖙𝖗𝖎𝖝𝖝𝖝#𝖑𝖆𝖓𝖌𝖔𝖉

Owner + 𝐕.𝐈.𝐏 𝐢𝐧 𝐆𝐎.𝐔𝐒𝐏.𝐑𝐎

🥰 ᴅɪꜱᴄᴏʀᴅ:     𝓅𝒶𝓉𝓇𝒾𝓍𝓍𝓍𝓁𝒶𝓃𝑔𝑜𝒹#𝟦𝟢𝟫𝟨 🥰

😘 ℑ𝔫𝔰𝔱𝔞𝔤𝔯𝔞𝔪 : p.turlakov 😘

👑🇲🇩

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca ai jucat cu cod, indiferent daca aici sau nu, astfel incat sa iti iei VAC ban, din punctul meu de vedere meriti sa fii banat permanent sau cel putin pentru 10 ani de la orice joc de acel gen. Avand in vedere ca tocmai ce ti-ai luat vac, iar tu incerci sa joci pe server ca si cand nu ai jucat cu cod nici o data, spunand ca trecutu e trecut (care trecut, ca abia ai primit ban), este cam urat din partea ta.  

 

Ar trebui sa iti fie putina rusine si sa faci o pauza de mai multe zile, sa reflecti asupra ce-ai facut si ce vrei sa faci in continuare. 

Asadar, pentru ca ai jucat cu cod (dovedindu-se prin acel VAC ban), noi nu putem stii daca ai jucat si la noi pe server sau nu cu cod, insa ai jucat, iar noi nu incurajam acest lucru.

In consecinta, daca tocmai ce ai primit vac ban, in mai putin de 30 de zile, iar tu incerci sa intri sa joci (desii normal ti-ar fi interzis de pe vechiul cont), este considerat ban evade. 

Trebuie sa suporti niste consecinte atunci cand gresesti, asa ca ban-ul va ramane valid pana la data de 30 Iulie 2022.

 

Topic Inchis.

  • Like 1

wVVeI.gif

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.