Sari la conținut

reclamatie sweety


take

Postări Recomandate

Nick: take
Nick admin: sweety
Steam Profile Admin: https://steamcommunity.com/profiles/76561198301784503/
Data și ora evenimentului:22.03.2022/21.35.55
Harta: inferno
Detalii: ma jucam, mi a suferit, i am zis: "dc suferi orfanule", apoi mi a zis sa aleg intre ban permanent sau gag permanent si l am intrebat: " de cand sufera admini?". Mi a dat ban 30 min. Nu inteleg dc nu mi a dat doar gag in plus mi a dat ban pe motiv: lbj admin, unde l am injurat ca e admin??? Probabil ca e orfan imi cer scuze daca l am ranit la corazón.
Dovezi: https://imgur.com/a/SeV43sC
Alte precizări: nu

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

cine e el sa imi sufere mie? eu stiu ca admini trebuie sa aiba un comportament exemplar, sau e diferit la voi pe server? sunteti tristi, va aparati unu pe altu mai aveti un pic si v o luati unu altuia in gura, voi, atmini la promotie :]] daca rolurile erau inversate probabil ca aveam dreptate 😄

  • Haha 2
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut, take.

Interesanta reclamatie, insa, daca esti asa sensibil ca un fulg de nea, de ce te joci un joc cu un asa impact puternic emotional asupra ta si consideri ca, atunci cand cineva incearca sa te ajute cu informatii pentru a castiga, iar tu faci altceva, iar mai apoi iti spune sa-ti folosesti creierul.. ei bine, poti sa il folosesti macar si nu sa te iei de admin si sa-l faci orfan.

 

A zis doar "use ur brain", ca un heads-up pe data viitoare. Nu te-a jignit intr-un fel in care sa il faci orfan. Reclamatie respinsa.

 

In schimb, in urma investigatiei demo-ului:

-1 sweety: pentru ca lumea se injura pe chat (nu o data, ci de 3 ori) si nu le face nimic, insa sanctioneaza doar pe cine vrea.

-1 Lexus: pentru ca lumea se injura pe chat (nu o data, ci de 3 ori) si mai si foloseste un limbaj vulgar.

 

Topic Inchis.

  • Like 1
  • Love 2

wVVeI.gif

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.