Jump to content

Reclamatie staff-ninja


cpr
 Share

Recommended Posts

1. Numele tau ( din joc ) : cpr
2. Numele celui reclamat: ninja
3. Steamul celui reclamat: https://steamcommunity.com/profiles/76561199107864469
4. Motiv:  silent permanent
5. Dovada:https://ibb.co/C03ysqB
6. Alte detalii: Am dat un link cu un jumpscare la misto, ne distram, si vine asta care cauta sa sanctioneze din orice pe server. Inteleg ca are grad, dar deja sanctioneaza la modu' ala in care devine insuportabil.

Edited by cpr
Link to comment
Share on other sites

  • cpr changed the title to Reclamatie staff-ninja

Inca ceva, nu am voie sa dau link de la alt site sau sa fac promovare, ala e un link practic de printscreen, dar e un jumpscare. Nu mi se pare ok sa dai silent permanent pentru un ss deoadata ce nu fac reclama sau altceva.

Edited by cpr
Link to comment
Share on other sites

Se pare ca colegii mei nu sesizează faptul ca regula cu nr. 6 face referire strict la site uri/servere/clip uri cu reclama, cu aceasta ocazie am sa va dau 2 exemple concrete ca sa înțelegeți în cazul în care x iti trimite o poza pe alt site nu neapărat imgur în urma unui report în care y face tt si o trimite pe chat = silent permanent? Răspunsul e simplu, nu. Intr-adevar nu sta nimeni sa verifice link urile trimise de voi pe chat daca sunt sau nu reclama insa trebuie sa fiți atenționați prima data ca la următoarea abatere o sa fiți sancționați cu silent permanent în cazul în care faceți reclama o sa fiți sancționați cu ban, nu silent permanent sau o sa aplicam sancțiunea lui Bvnny, Bvnny al 2 lea exemplu pentru voi și a luat silent permanent dupa ce a zis de alt server din comunitatea usp, atenție din comunitatea USP, deci sa faceți distingerea, daca era alta comunitate se acorda BAN. Din punctul meu de vedere ar trb retras silentul.👍

Edited by Samitzu
  • Love 1
Link to comment
Share on other sites

  • NiGHT locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.