VelCooN Posted February 20, 2022 Share Posted February 20, 2022 (edited) 1. Numele tau ( din joc ) :VelCooN 2. Numele celui reclamat:Ninja 3. Steamul celui reclamat:https://steamcommunity.com/profiles/76561199107864469/ 4. Motiv:-ban cu motiv dar spec pe codat de 10 runde si nu se da ban+nu filmeaza si are moderator + m-a banat din prima fara advertisment fara mute ca are el pitici pa creier 5. Dovada:dovada cu ban gasiti pe panel 6. Alte detalii:Warn Edited February 20, 2022 by VelCooN 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PhantomVlad [OLD.USP.RO] Posted February 20, 2022 Share Posted February 20, 2022 (edited) Are dreptate VelCooN ,nu il pup in cur , dar spune adevaru ,il vad ce face si merita warm Edited February 20, 2022 by PhantomVlad [OLD.USP.RO] Link to comment Share on other sites More sharing options...
私はここのボスです Posted February 20, 2022 Share Posted February 20, 2022 https://imgur.com/a/xWInoQf aici ai dovada.ai inceput sa il injuri pe codat si pe urma pe mine , care il filmam.nu cred ca ti-am permis eu sa ma injuri , si nu e prima data. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VelCooN Posted February 20, 2022 Author Share Posted February 20, 2022 Acum 5 minute, 私はここのボスです a spus: https://imgur.com/a/xWInoQf aici ai dovada.ai inceput sa il injuri pe codat si pe urma pe mine , care il filmam.nu cred ca ti-am permis eu sa ma injuri , si nu e prima data. ai acces la mute da-mi mute normal ca injur codatu daca le da pe fata ca nu tac in plm,si in fata ta daca iti ia 10 runde sa banezi unu care o da coaie pe fata nu o sa tac veci.Vezi-ti de trb ca tot svu stie ca nu filmezi ca nu ai pc bun Link to comment Share on other sites More sharing options...
私はここのボスです Posted February 20, 2022 Share Posted February 20, 2022 Acum 1 minut, VelCooN a spus: ai acces la mute da-mi mute normal ca injur codatu daca le da pe fata ca nu tac in plm,si in fata ta daca iti ia 10 runde sa banezi unu care o da coaie pe fata nu o sa tac veci.Vezi-ti de trb ca tot svu stie ca nu filmezi ca nu ai pc bun mi-am luat pc de 2 luni , am stat pe codat 5 runde ca să filmez , sa am dovada Link to comment Share on other sites More sharing options...
cpr Posted February 21, 2022 Share Posted February 21, 2022 6 hours ago, 私はここのボスです said: mi-am luat pc de 2 luni , am stat pe codat 5 runde ca să filmez , sa am dovada Mai și minti. Acum 1 luna i-ai pus pe alții să filmeze dovada mea de ban pentru că abia ți se mișcă pc-ul. Nu ai ce caută în staff. Link to comment Share on other sites More sharing options...
私はここのボスです Posted February 21, 2022 Share Posted February 21, 2022 (edited) Acum 2 ore, cpr a spus: Mai și minti. Acum 1 luna i-ai pus pe alții să filmeze dovada mea de ban pentru că abia ți se mișcă pc-ul. Nu ai ce caută în staff. auzi ma dar ce bine informat esti tu:)))))de unde stii ca nu mi am luat pc :))vorbesti in necunostointa de cauza, și mai ușor cu "Nu ai ce cauta în staff" pt ca asta nu tu o decizi Edited February 21, 2022 by 私はここのボスです Link to comment Share on other sites More sharing options...
NiGHT Posted February 21, 2022 Share Posted February 21, 2022 Banul ramane. 1 -> DISCORD <- -> STEAM <- -> STEAM GROUP <- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts