Sari la conținut

PGL Anunta CS:GO Major 2022 in Antwerp


USP KroN

Postări Recomandate

spacer.png

 

PGL a anunțat că va găzdui primul turneu MAJOR CS:GO din 2022 pe 19 mai la Anvers, Belgia.

Major, care va avea loc la Antwerps Sportpaleis în perioada 19-22 mai, va avea un fond de premii de 1 milion dolari.
PGL Antwerp 2022 va fi al patrulea Major organizat de compania din București. În plus, PGL va fi susținut de compania belgiană de producție esports META pentru eveniment.

 


Într-un comunicat, PGL a menționat că Belgia a fost prima opțiune pentru acest major din cauza locației geografice a țării. Compania a mai anunțat că spectatorii vor putea participa la etapa playoff-ului, dar PGL este „gata să adapteze planuri pentru a asigura siguranța tuturor celor implicați”.

PGL a anunțat că biletele pentru turneu vor fi disponibile în curând. De asemenea, este important de reținut că fondul de premii al evenimentului de 1 milion de dolari este în scădere față de Stockholm Major din 2021, care a prezentat un fond de premiere de 2 milioane de dolari.

Esports Insider spune: PGL este pregătit să găzduiască al doilea său major în mai puțin de un an, ceea ce este o mare realizare pentru companie. De asemenea, este bine să vedem că turneul se va ține în Belgia pentru prima dată.


Sursa: https://esportsinsider.com/2022/02/csgo-major-2022-pgl-belgium/

  • Love 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.