Sari la conținut

Reclamatie sweety


Animal

Postări Recomandate

Nick: Animal
Nick admin: Sweety
Steam Profile Admin: Nu il am
Data și ora evenimentului:17:00 1/13/2022
Harta: dust2
Detalii:A inceput sa sufere si ii spusesem ca nu e in stare sa tina un dialog asa ca mi a dat ban pe motivul de limbaj
Dovezi: Nu am pentru ca a apucat sa mi dea ban
Alte precizări:Nimic sper doar sa fie sanctionat acest baiat!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut ! 

Deci motivul banului este limbaj > jigniri la adresa adminului . Nu inteleg de ce ai făcut reclamație , in primul rand sunt admini de fata care au vazut felul in care vorbesti și ce respect porți fata de staff . Asa ca in astea 60 de min revizuiește-ti vocabularul !! O zi frumoasa tuturor

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut!

Am fost pe sv cand a avut loc intamplarea. Animal este cel care l-a provocat din prima pe sweety si a inceput sa sufere. Sweety ne raspunzand provocarii. Mi se pare ca Animal a zis ca e F3rdi care are ban pt toxicitate. Daca te uiti in chat logs Angry s-ar putea  chiar sa gasesti.

Editat de Destroy3241
  • Love 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Parerea mea este ca baiatul asta trebuie sa primeasca ban permanent (Daca este acelasi F3rdi desigur). Imi sufera si mie intruna pe chat cand il bat si face figuri, are un comportament lipsit de respect fata de admini.

Editat de pupsik
  • Love 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eram pe server cand ai luat ban, dupa parerea mea banul a fost dat corect, ai inceput sa te iei de el doar pentru ca ti-a zis sa nu mai suferi pe chat(ti-a zis "te rog taci", deci nu a fost nesimtit)

 

Si daca chiar esti F3rd1, meriti ban permanent pentru ban evade si dupa limbajul de azi, sunt mai mult ca sigur ca ai mintit si ca tu erai pe cont cand ti-ai luat ban pt toxicitate

  • Like 1
  • Love 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.