Sari la conținut

Unban :)


RaizeN

Postări Recomandate

In primul rand la titlu trebuia sa pui Cerere Unban nume , dar trecand peste arfele tale uite aici demo-urile cu tine prietene cu 4500 de ore :

 

1: https://filetransfer.io/data-package/bH714F7w#link   

   - Sa va uitati la minutul 5:26 sa vedeti cum se duc gloantele prin containerul rosu + ca ai 2 faze de wall , una la B prin poarta si cealalta la mid cu scout

2: https://filetransfer.io/data-package/VdSzvINs#link

   - Zi-mi si mie te rog la 3:12 de unde il stiai pe ala care coboara de acolo de sus ? era unu indreapta , ok pe ala aveai info , dar tineai tinta fix pe ala care coboara de sus

3: https://filetransfer.io/data-package/HdQ4QGca#link

   - La 4:51 pe ala de pe top mid pe care te plimbai agale cu tinta de unde il stiai ? Pur noroc nu ? Tu esti un mare norocos dar tinta ta merge singura dupa playeri :)))

 

Te rog eu frumos lasa figurile si invata sa joci fara wallhack . Da, nu il ai pe fata , il ai la buton , si sti sa-l joci , dar tinere , am contul de Steam de 15 ani , anul asta fac 16 , nu vreau sa iti spun cate ore am pe jocul asta si pe unde am jucat , asa ca nu iti merge cu teatrul asta ieftin .

 

Va doresc vizionare placuta tuturor celor carora le astept parerile , si tineti cont de minutele pe care le-am specificat mai sus . Multumesc !

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pro unban, nu o sa stea sa se uite nimeni la videoclip-uri sa gaseasca fazele suspecte sau care ti s-or parut tie suspecte si sa traga o concluzie, daca nu le zici e strict problema ta si ii oferi un avantaj jucatorului care face cererea unban. M-am uitat peste clip-uri si e un movement decent de DMG/LE, de aia am ajuns la concluzia de mai sus. 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • NiGHT a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.