Sari la conținut

Cerere Helper Viorel alu' Vulpita


Viorel alu Vulpita

Postări Recomandate

1. Numele tau:  Viorel alu' Vulpita
2. Cateva cuvinte despre tine: Ma numesc Vasile  , am 14 de ani , am o vasta experienta in tot ce inseamna ce faceti voi aici , am fost admin pe oldcs doar ca mi-au furat contul de steam btb daca il stiti,am o experienta pe care orce admin ar trebui o aiba cel putin.

3. Profilul tau de Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199076254590
4. Link de la profil / poza cu orele de pe server: https://csgo-panel.ro/profiles/STEAM_1:0:557994431/0/ pe sv am m-ai multe dar nu stiu dece nu se pun 

5. Ai experienta in adminat?: Dupa cum am specificat si mai sus , da , am 6 luni de admin, ramane doar sa ma obisnuiesc cu noile comenzi .
6. Cat timp poti petrece pe server?:  In functie de cat ma lasa soarta, de exemplu saptamana aceasta am facut 40h sunt pe primul loc top 7days activity deoarece sunt m-ai lejer cu scoala deocamdata.

7. De ce ai vrea sa te alaturi STAFF-ului?:  Pentru ca a inceput sa imi placa serverul si as vrea sa va ajut .
8. Ai un program de filmat pentru a prezenta dovezi?:  Da
9. Ai citit regulamentul ?: vac-ban
10. Alte detalii:  Nu

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Un mare CONTRA ai de la mine , si motivele sunt foarte simple : 1: Toata cererea ta este copy-paste la cererea facuta de mine si putin modificata si 2: Pe langa glumele in program , doar eu ti-am dat gag de cateva ori din cauza limbajului pe server , care nu are nici o legatura cu gluma de care spui tu , deci cum a spus si ninja mai sus , este comportamentul nu " glumele din program " .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • NiGHT a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.