Sari la conținut

[USP]Ce este, cum este si ce poți face cu aplicația McDonald’s?


xCOCOx

Postări Recomandate

Aplicație McDonald's

Aplicația McDonald’s are o abordare simplă și intuitivă, care te ajută să colectezi puncte prin folosirea ofertelor prezentate. În fiecare zi vei avea parte de oferte diverse la tot soiul de produse: meniuri, porții separate de cartofi, burgeri, dulciuri și altele asemenea. Acestea variază, astfel vei avea parte de reduceri la meniurile preferate sau de produse extra la un preț mai mic decât cel uzual. Fiecare utilizare a aplicației McDonald’s în momentul achiziției produselor te ajută să strângi puncte.

Punctele acestea pot fi folosite la achiziția de așa-numite recompense, adică meniuri, sucuri, dulciuri, uneori și articole necomestibile pe care nu le mai plătești cu bani, ci cu punctele deja acumulate.

Aplicație McDonald'sXAplicație McDonald's
 

Există și opțiunea de a vizualiza produsele oferite de restaurant și a verifica informațiile nutriționale ale fiecărui produs

 

Cum funcționează?

Am să presupun că ai deja un smartphone, fie el Android sau iOS, pe care poți să descarci și să instalezi aplicația McDonald’s. Îți faci un cont de utilizator and you’re good to go! Ești întâmpinat de ecranul principal unde îți sunt afișate noutățile din restaurant, iar în partea de sus este un cod QR pe care îl poți scana la fiecare comandă în restaurant cu scopul de a aduna puncte.

Aplicație McDonald's

Sunteți liberi să-mi furați codul care oricum se schimbă cam la fiecare refresh.

Totul orbitează în jurul celor două secțiuni, Offers și Rewards. În prima categorie găsești zilnic oferte diverse și generoase. Combinații de produse la prețuri reduse și produse extra la meniuri (cum ar fi acel McPuișor cadou la un meniu Big Mac).

Odată ce-ți alegi oferta, apeși pur și simplu pe ea, apoi selectezi butonul Redeem, și ai la dispoziție zece minute pentru a o putea scana prin codul QR fie la case, fie la aparatele de self-order. Există și niște mici condiții, adică oferta poate fi revendicată într-un anumit interval orar (între orele 06:00-22:00) și nu poate fi trecută pe un bon decât o singură ofertă. Aplicație McDonald's

Scanându-ți oferta acumulezi și punctele despre care vă spuneam mai devreme. Astfel, poți trece la secțiunea Rewards, unde poți verifica dacă ai suficiente puncte pentru a-ți putea face cadou meniul acela Big Tasty cu porție mare de suc și cartofi prăjiți.  Cu cât ai mai multe puncte, cu atât vei putea cumpăra mai multe produse. Poți să le consumi pe toate dintr-un foc, pe un singur meniu, sau poți să faci jumi-juma și să-ți iei două produse cu costuri mai mici. Sau, de ce nu, poți chiar să-ți iei și produsele necomestibile prezentate cu diferite ocazii. Da, vara mi-am petrecut-o la plajă pe prosopul McDonald’s, iar acest sfârșit de an mă va prinde cu un fes McDonald’s. Aceleași condiții de utilizare se aplică și aici, adică intervalul orar și cantitatea de pe bon.

 
Aplicație McDonald'sXAplicație McDonald's
 

 

Concluzie

Aplicația McDonald’s este o metodă funny și avantajoasă de a-ți cumpăra produsele preferate, fie că vorbim despre un Dublu Cheeseburger suculent, un McPuișor micuț, o înghețată, un cartof prăjit sau mai știu eu ce, așa ca merită păstrată în lista programelor instalate în telefon.

Aplicație McDonald's

 

Zilnic ai parte de reduceri și oferte, acumulezi puncte, cu punctele îți mai iei câte ceva extra. Este ceva ce cred eu că ar fi putut fi mai bine în aplicație? Da, faptul că punctele, ofertele si recompensele nu pot fi folosite la comenzile online sau prin serviciile de food delivery, dar probabil că și asta se va rezolva în timp.

fU9do74.gif

b_350_20_5a6c3e_383f2d_d2e1b5_2e3226.png

👣Discord:RawBull#3791

👣Leuage of Legends: RawBull

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Lipiți ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.