Sari la conținut

Cerere helper Buhuhu Drace


BuhuhuDrace

Postări Recomandate

1. Numele tau:  Buhuhu Drace 
2. Cateva cuvinte despre tine: Ma numesc Romi ( vine de la Romulus ) , am 22 de ani , am o vasta experienta in tot ce inseamna ce faceti voi aici , am plecat de jos de la un simplu admin pana la owner de comunitate , administrator teamspeak si forum , asta intamplandu-se pe 1.6 . Aici pe GO nu am asa mare experienta in adminat insemnand ca trebuie sa ma obisnuiesc cu comenzile , nu mai merge cu amx_ , in rest vorba aia " e acelasi rahat " .

3. Profilul tau de Steam:  https://steamcommunity.com/id/zipo_kid/
4. Link de la profil / poza cu orele de pe server: https://csgo-panel.ro/profiles/STEAM_1:1:11290742/0/

5. Ai experienta in adminat?: Dupa cum am specificat si mai sus , da , am o vasta experienta din 1.6 , ramane doar sa ma obisnuiesc cu noile comenzi .
6. Cat timp poti petrece pe server?:  In functie de cat ma lasa consoarta in principiu , dupa ce scap si de la munca , deci nu asa mult , dar destul as spune eu .

7. De ce ai vrea sa te alaturi STAFF-ului?:  Pentru ca a inceput sa imi placa serverul si as vrea sa va ajut .
8. Ai un program de filmat pentru a prezenta dovezi?:  Da
9. Ai citit regulamentul ?: vac-ban
10. Alte detalii:  Tin sa mentionez pentru cei care nu ma situ ca sa nu fie vreo confuzie , acest cont de Steam este al meu , pana acum ceva timp s-a jucat fratele meu pe el , acum i-am facut lui altul . E mai vechi contul de cat are el varsta , nu i l-am lasat lui pe mana :)))

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • NiGHT a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.