Sari la conținut

cerere unban


hitcox

Postări Recomandate

 

Hai să-ți explic puțin cum o să comentez videoclipul, sunt 8 ”faze” pe care le-am încadrat în video și voi începe cu prima: (în descriere ai minutul + numărul ”fazei” )

1. Nimic foarte special, probabil un peek bun. 

2. Din păcate ”r_drawothermodels 2” nu are aceeași eficiență ca ”x-ray” de pe server, dar la această ”fază” ai pus de 2 ori ținta pe capul adversarului (când aveai deagle-ul în mână). Personal mi s-a părut foarte dubios. 

3. La aceasta ”fază” mi-ai dat impresia că pur și simplu știai poziția tuturor, totuși, nimic (foarte) ieșit din comun până la momentul în care ai avut o oarecare ezitare să faci peek în T-Spawn unde ai făcut și kill. (p.s.: nu aveai cum să-l auzi datorită zgomotului + ai avut ezitarea înainte să-l poți auzi) 

4. Nimic special, doar 2 frag-uri cu usp-ul. (posibil trigger) 

5. Aceasta este ”faza” mea preferată, se vede clar că ți-a sărit ținta pe capul adversarului de la Truck, nu comentez mai mult se observă foarte bine în video. 

6. Pare o rundă normală, dar nu este, la al 3-lea frag aveai ținta pe capul lui înainte să-l vezi + că adversarul stătea pe ”crouch”, deci nu aveai ținta îndreptată la nivelul capului (cum este normal crosshair placement-ul în cs:go).

7. Nimic special. 

8. Aici e partea amuzantă, dar din păcate.. ca la faza a 2-a nu se poate observa modelul prin perete, dar sper să mă fac înțeles: adversarul tău care se afla  în colț stânga pe mid (în care ai tras și  câteva gloanțe) încă stătea în acel colț cum se vede și pe videoclip, iar tu ai încercat să-i faci peek direct cu ținta pe el când ai ieșit pe porțile din stânga (nu cele de pe mid), dar ca să vezi.. era perete acolo. 

 

Link primul demo:  http://www.girlshare.ro/3770146922.3 (acest demo era pentru Flavian, care a primit și ban, dar apari și tu puțin pe aici) 

Link al doilea demo: http://www.girlshare.ro/3770146932.2

 

Link YouTube: 

 

 

 

  • Like 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Contra unban.

M-am uitat de vreo 10 ori la faza din filmarea lui Kazech la 1:40, eu in casti nu-l aud, dar se vede foarte clar ca el il stie, se duce in stanga si se opreste rapid si il omoara pe jucator.

Acum 5 ore, hitcox a spus:

Mi se pare un mod de joc a unui jucator normal de csgo , si plus ca astept sa mi se faca o verificare la pc sa se dovedeasca ca nu am wall cum zici tu 

 

Acuma degeaba te verificam in pc ca ai avut timp atatea ore ca sa stergi tot din pc chiar puteai sa-ti reinstalezi si windows-ul. 

Deci eu spun contra unban.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vina mea că nu știu să joc... da,  știai că este un adversar în zonă, dar nu știai poziția exactă + că eu m-am legat doar de faptul că ai avut o ezitare înainte să faci peek.

Chiar dacă nu ai wall și ai făcut ”monitor”, tot cu ban permanent se sancționează, eu îmi dau cu părerea pe ceea ce pot vedea, nu pe ceea ce nu pot vedea (cu referire la ce ai tu în pc). 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Contra unban, de curiozitate, mai băgați mult vrăjeală asta cu "nu stiti voi sa jucați" sau sunteți voi prea slabi. Ce sa zic, are rost sa explicam tot demo-ul? Efectiv e vizibil ca joci cu cod. 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • kEnT89 a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.