Sari la conținut

Cerere Unban


k1nglul

Postări Recomandate

Nick: K1ng

Ip-ul: 89.137.57.151

SteamID: STEAM_0:1:488214045

Link profil steam: https://steamcommunity.com/id/vengeancelightning/

Adminul care te-a banat: Toeke

Admini prezenti: Nu stiu daca mai era cineva

Motivul pentru care ai primit ban: wallhack

Data si Ora: Astazi pe la 23:00

 

Vreau sa vad un demo cum ca asi avea wallhack

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Intr-adevar, sunt multe faze suspecte, mai ales aia din t spawn, si ultima faza peek-ul pe mid. Da eu unul asa joc, am fost odata verificat in pc, nu mi-a fost gasit nimic, dupa am fost acuzat ca folosesc stick :)), nu am de a face cu din astea. Stiu ca m-a raportat multe lume, daca si ceilalti admini considera ca am wall in demo, eu sunt de acord sa raman cu ban.

Editat de k1nglul
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 2 minute, k1nglul a spus:

Intr-adevar, sunt multe faze suspecte, mai ales aia din t spawn, si ultima faza peek-ul pe mid. Da eu unul asa joc, am fost odata verificat in pc, nu mi-a fost gasit nimic, dupa am fost acuzat ca folosesc stick :)), nu am de a face cu din astea. Stiu ca m-a raportat multe lume, daca si ceilalti admini considera ca am wall in demo, eu sunt de acord sa primesc ban.

Nu e scuza cum ca ai fost controlat, sunt en coduri pe care nu le poți găsii. Așteptăm si restul sa isi dee cu părerea si o sa luam o decizie, tinand cont ca ai si vac pe cont, te afectează si mai rău. 

  • Like 2
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Un singur lucru mi s-a părut dubios, defapt..foarte dubios, la min 4:00 ai făcut imediat peek pe mid (în condițiile în care era liber), iar la min 6:00 când aveai om pe mid se vedea că aveai o reținere să faci peek. 

Chiar nu știu ce verdict aș putea să dau, așa că voi spune că pentru mine, personal, dovezile sunt insuficiente. 

  • Like 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Si eu sunt intr-o incertitudine, te am mai vazut pe server si mi se pare ca joci foarte suspect. In rest, nu am nimic de zis. Posibil wall, dar raspunsul meu e unul incert.

giphy.gif

signed by 𝖘𝖊𝖇𝖘

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • kEnT89 a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.