Sari la conținut

Cerere Unban


Jony-Beleaua

Postări Recomandate

Nick: ROBERT
Profil jucător [STEAM]: https://steamcommunity.com/profiles/76561199219038135/

Steam ID [STEAM_1:0:00000]: nu stiu de unde iau ID-ul :))

Link ban Sourcebans: https://go.bans.ro/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:629386203&advType=steamid&Submit
Ore jucate pe server : 23 de ore aveam
Ai intrat în grupurile de steam ale serverului?: [uspromania & uspgo da/nu] nu am apucat sa intru 

Ai intrat pe serverul de discord al serverului?: [https://link.usp.ro/discord_usp da/nu + nume] nu am intrat

Ai dat subscribe pe youtube canalului comunității?: [https://youtube.com/uspesports da/nu] da 
Ai citit regulamentul?: da am citit

Descrie situația: Am jucat mai multe zile la rand pe acest sv, insa zi am fost banat de catre JJ. In primul rand as vrea sa spun ca el m-a acuzat ca nu am cont main( eu fiind fost jucator de metin2ro am vandut contul sa cumpar iteme pe sv Tara Romaneasca) si acum am zis sa nu  mai cumpar jocul, deoarece vreau sa fac 50 de ore pe cont si sa ma joc faceit cu prietenii mei. Pe contul meu main aveam 1500 de ore. Am fost banat fara sa fiu reclamat de nimeni si fara sa stea nici un admin spactate pe mine. Nu vreau sa fac rau nimanui prin aceasta cerere, doar vr sa ma joc pe acest sv, deoarece mi-am facut cativa prieteni. JJ  chiar daca a gresit ma putea intreba mai intai de main, de ce nu am main, putea sta spec pe mine 2 - 3 runde etc. 

Harta + Ora aproximativ: Jucam Mirage si eram cu el in echipa ( chiar daca zis ca i-am dat cap din mers :))) )apoi am jucat pe Cache unde am luat ban in runda de warmap. Asta s-a intamplat la ora 18:46

Dovezi: Nu am dovezi ca nu am hack. Pentru ca puteti spune ca am sters din pc sau alte chestii. Am o singura poza cu ora cand am luat ban .

 spacer.png

 

 

Va multumesc pentru atentie !

Editat de ROBERT2005
  • Like 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Precizez ca am stat spec pe tine, dar poate nu ti ai dat seama,  cand am stat spec, jucai haotic , cand nu mai eram,  trageai bine, explica asta, oricum e vrajeala ieftina asta ca ai vandut contul , daca ne poti da linkul de la contul tau main, fostul de fapt,daca zici ca l ai vandut, sa ne asiguram si noi ca nu ai vac, ca asa toti pot sa si faca conturi gratis sa intre sa se joace cu cod si sa se jure pe familie ca nu au, abia astept sa se faca serverul only prime.

ce evidente sa am cand stau spec nu tragi nimic si parca joci haotic inetntionat si cand nu mai sunt  ,dintr o data sti sa joci.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.