Sari la conținut

Unban pe de geaba de la un admin care are cv cu mn


abel1359

Postări Recomandate

Vezi vezi pe cine ameninti numa ca poti sa dai ban ca ai tu chef bv tie  brodare nush ce e  cu tine ca tu te/ai luat de mine cu suferinta ta , daca d/ai ban e incorrect din partea ta si neintlelept  laudate cat vrei ca banu tau de 2 bani  si tineti parerile tale pt tine 

Editat de abel1359
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sincer, nu știu ce fumezi sau dacă asa ești tu. Da eu ma ocup de server, datorita unor băieți gen eu și Kent te joci pe aici. Nu știu ce doamne iartă-mă tragi pe nas, dar dacă nu îmi faci un model cooernet, n am de unde sa știu cine ți o dat ban și pe ce admin sa l întreb pentru a rezolva treaba. Da ți doua palme, da ți cu reveneala și fii atent la ce scrii și cui ii scrii. Lasă mi un steam id sau un nume ca să ma pot uita în banuri. Merci și nu mai consuma perlandez  de ca nu e ok. 

Editat de Toeke
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • kEnT89 a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.