Jump to content

Unban pe de geaba de la un admin care are cv cu mn


abel1359
 Share

Recommended Posts

Vezi vezi pe cine ameninti numa ca poti sa dai ban ca ai tu chef bv tie  brodare nush ce e  cu tine ca tu te/ai luat de mine cu suferinta ta , daca d/ai ban e incorrect din partea ta si neintlelept  laudate cat vrei ca banu tau de 2 bani  si tineti parerile tale pt tine 

Edited by abel1359
Link to comment
Share on other sites

Sincer, nu știu ce fumezi sau dacă asa ești tu. Da eu ma ocup de server, datorita unor băieți gen eu și Kent te joci pe aici. Nu știu ce doamne iartă-mă tragi pe nas, dar dacă nu îmi faci un model cooernet, n am de unde sa știu cine ți o dat ban și pe ce admin sa l întreb pentru a rezolva treaba. Da ți doua palme, da ți cu reveneala și fii atent la ce scrii și cui ii scrii. Lasă mi un steam id sau un nume ca să ma pot uita în banuri. Merci și nu mai consuma perlandez  de ca nu e ok. 

Edited by Toeke
Link to comment
Share on other sites

  • kEnT89 locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.