VelCooN Posted October 30, 2021 Share Posted October 30, 2021 1. Numele tau ( din joc ) :VelCooN mi-am luat ban pe contu mic 2. Numele celui reclamat:Itic,Themarcdavid 3. Steamul celui reclamat:https://steamcommunity.com/id/dragos0408/https://steamcommunity.com/id/themarcdavid/ 4. Motiv:ban pe nedrept,abuz de functie 5. Dovada:eram pe contu mic nu mai intru acum,iti dau ei dovada falsa 6. Alte detalii:marc merita minus itic nmc ca si-a facut treaba da esti mare terminat sa sti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anto's baby Posted October 30, 2021 Share Posted October 30, 2021 contextul, dumi a zis ca ar vrea inapoi in staff si ca daca mai e chestia cu varsta, si a zis ca sa il ia si tu ai crezut ca sa il cumpere si ai zis asta: https://imgur.com/a/waPqV8L Eu l-am pus pe marc sa iti dea ban permanent, puneai muzica incontinuu esti toxic, cu totii stim asta, marc nu are nicio vina, ai primit si pe main banuri si ai fi avut mult mai multe daca chiar ai fi fost santionat dar s-a lasat mult de la noi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VelCooN Posted October 30, 2021 Author Share Posted October 30, 2021 (edited) aveam muzica pe boxe era caterinca radea dumi lukas toata lumea ce nu poti sa lasi si tu sa se distreze sau toti tre sa transpire ca tine?=))))))))))))aia nu e reclama nu am dat nici un ip nimic doar am zis ca-si deshide unu sv nu am zis numele comunitati si asa ori imi dai silence permanent ori nimic ca nu am dat numele comunitatii si chiar e mort svu vere cand se distreaza lumea vi tu nede si marc sa va faceti treaba de gaozari sa futeti toata caterinca ca sa fie ce pe sv? liniste si 0 distractie Edited October 30, 2021 by VelCooN Link to comment Share on other sites More sharing options...
witchblades Posted October 30, 2021 Share Posted October 30, 2021 pro reclamatie pentru unban, Velcoon e caterinca, plus faza cu muzica din cate am vazut, n-a deranjat pe nimeni, ba chiar i-a facut pe cei prezenti sa rada, pierdeti mult pe faza asta pro: marc n-a fost pe server cand a fost facuta reclamatia propriu zisa, merita sanctionat pentru ban-ul dat in lipsa dovezilor, n-a fost reclama atata timp cat nu a oferit nici un ip. se duce toata distractia cand intra asta pe sv 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samitzu Posted October 30, 2021 Share Posted October 30, 2021 (edited) 2 hours ago, witchblades said: pro reclamatie pentru unban, Velcoon e caterinca, plus faza cu muzica din cate am vazut, n-a deranjat pe nimeni, ba chiar i-a facut pe cei prezenti sa rada, pierdeti mult pe faza asta pro: marc n-a fost pe server cand a fost facuta reclamatia propriu zisa, merita sanctionat pentru ban-ul dat in lipsa dovezilor, n-a fost reclama atata timp cat nu a oferit nici un ip. se duce toata distractia cand intra asta pe sv Playerii care nu fac parte din staff au voie sa raspunda doar la cerere unban, la reclamatii staff/cereri helper raspunde doar staff-ul sau în cazul în care mai ai tu dovada. Edited October 30, 2021 by Samitzu Link to comment Share on other sites More sharing options...
NiGHT Posted October 31, 2021 Share Posted October 31, 2021 Nu a gresit cu nimic, banul ramane. -> DISCORD <- -> STEAM <- -> STEAM GROUP <- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts