Sari la conținut

reclamatie denese


Moose

Postări Recomandate

Numele Tau :  Moosky
Numele Admin-ului Reclamat :  denese always agheu

Motivul Reclamatiei: ban fara un motiv intemeiat
Dovezi (Obligatoriu) : se observa cum scrie sus -Profil Public-, nu privat, deci nu incarc nimic din regulamentul serverului!

http://www.girlshare.ro/3770121091
Martori (Optional) : Xeno
Alte Adaugari: m a luat direct cu ai 2min sa pui orele pe public sau ban 🙂 am intrat am pus profilul pe public si dp i am scris ce sens are oricum sa ai orele pe privat? Intra nonprimeri cu conturi facute saptamana trecuta cu cate 1500ore, ORELE SE FARMEAZA FREE pe FreeHourBoost.com ca idee si cand esti offline. Ma rog, trecem peste, dupa care mi a dat mesaj dupa 2/3minute, moosky ai ban ne auzim. Am profilul pe public, cu tot cu inventar, avand mai multe service medals decat toti adminii dp server ce poate deduce ca am destule ore, din mii de meciuri jucate, ce treaba au orele ingame daca sunt pe privat cu profilul care este clar public? Regulamentul nu interzice asa ceva, e ceva fara sens, cum am mentionat mai sus.

Editat de Moose
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ti am repetat de multe ori sa ti pui orele pe public,n ai raspuns,logic ca te am luat tare ca ai 2 minute sa iti dau ban,tot staff-ul aplica regula cu orele pe public,asa ca am aplicat-o si eu,plus ca in regulament scrie ca nu ai voie sa ai profilul pe privat,eu din propozitia asta inteleg ca nu ai voie sa ai orele pe cs PRIVATE.am vazut ca ai profilul pe public si m au interesat doar orele si d asta ti am dat ban,reclamatie pt 15 min de ban...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • zLow96 a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.