Sari la conținut

Pay attention


Sweety

Postări Recomandate

Sunt multi baieti ce au grad dar nu ii vad prezenti pe sv mai deloc ! Cer a se face o verificare a activitatii deoarece nu primesc up pt ca nu am activitate cu toate ca intru zilnic (excludem warn-ul) . Multumesc o zi faina !! Cine e de acord +1 va rog <33333

  • Like 2
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Da sunt de acord dar a inceput scoala si e clar ca nu mai este activitate ce a fost in vacanta eu unul nu am timp deloc de cs,saptamana asta am teste in fiecare zi,+ ascultat,+ teme(daca le fac) :))))

  • Love 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@adm Nu neaparat ma refer la tine sau la cineva anume , as zice general, nu am nimic cu nimeni si nu vreau sa fiu privit altfel de voi doar ca vreau sa se faca inteles lucrul asta si sa se ia in considerare anumite aspecte cand e vorba de o greseala(in situatia unui warn) s.a.m.d . Stiu ai scoala , si eu am anul asta bacu proba practica peste fix o luna  , si weme lucreaza si n are timp  , si patrix lucreaza . Dar asta nu inseamna ca nu intra deloc , la saptamana se aduna . Cum spune si weme sunt multi care imi spun in felul urmator "sweety" uita te si pe ala, sweety sa i dau ban aluia? , sweety sweety sweety " e aiurea pt ca eu stau si 2  harti sa vad daca cineva e curat sau nu , apoi vine unu sta o runda , e curat man n-ai treaba . Nuj cat de inteles m am facut dar pay attention n-o sa dau nume dar daca ca comunitate zic sa fim mai uniti si mai primitori xD Zi faina:P

 

  • Like 2
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Propun sa se faca iarasi o revizuire la admins play hours in server, dar si pe forum sa fie facut iarasi un topic cu raspuns clar pana pe data concreta.

  • Like 1
  • Love 1

𝖕𝖆𝖙𝖗𝖎𝖝𝖝𝖝#𝖑𝖆𝖓𝖌𝖔𝖉

Owner + 𝐕.𝐈.𝐏 𝐢𝐧 𝐆𝐎.𝐔𝐒𝐏.𝐑𝐎

🥰 ᴅɪꜱᴄᴏʀᴅ:     𝓅𝒶𝓉𝓇𝒾𝓍𝓍𝓍𝓁𝒶𝓃𝑔𝑜𝒹#𝟦𝟢𝟫𝟨 🥰

😘 ℑ𝔫𝔰𝔱𝔞𝔤𝔯𝔞𝔪 : p.turlakov 😘

👑🇲🇩

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dacă te uiți pe lista staff, zici mamă câți admini. Da eu cu mulți nu m am întâlnit nici o data pe server de când am grad din nou. Ce-i drept nici eu nu am cum sa intru 3 zile pe săptămână. Dar recuperez cât sunt acasă. Chiar săptămâna asta nu aveam pe cine sa chem pe server sa baneze 2 jucători. Trebuie sa ii scriu lui kronn sa între el sa baneze. Poate sunt unii care nu mai au chef nici măcar sa facă o cerere de absenta. 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • TwiX a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.