Sari la conținut

Complain


Sweety

Postări Recomandate

Cu toate ca îmi dau silința sa fie o armonie pe server , primesc -1 pt un “coa**” și ălora nu le dai ban permanent . Din câte stiu le trebuia ban amândurora permanent “Este interzis sa dati info celorlalti jucatori (de la o echipa la alta) (Monitor)  [Pedeapsă: KICK, BAN 30 MIN - PERMANENT]”  pe lângă ca a mințit nu ar trebui sa fie astfel de scursuri pe server . Decizia ta , aperi un pleb in loc sa ții partea unui prost ce îți intra zilnic pe sv și convinge lumea sa revină . Nu mai am nimic de spus chiar dacă sunt multe , iar dacă baietii in cauza nu sunt vânați va rog sa îmi scoateți gradul . Nu caut mila nu am besini in cap dar e prea de tot 🙂

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

2 hours ago, Sweety said:

(Monitor)  [Pedeapsă: KICK, BAN 30 MIN - PERMANENT]

Da, te inteleg, insa asa cum am precizat, poate fi intre 30 de minute si permanent. Avand in vedere ca sunt primii banati pe acest motiv, idea e sa le fie lectie, daca vor sa nu aibe permanent, atat ei, cat si altii. Apreciez efortul si faptul ca ai vazut si ca ai fost ager.

 

1 hour ago, Sweety said:

primesc -1 pt un “coa**”

 

Ai zis de 3 ori, indiferent de cate ori zici, trebuie sa ai un comportament adecvat. Nu sa arati jucatorilor ca si ei pot injura, pentru ca pe langa tine vorbind urat si scriind urat, i-ai si lasat fara sa le dai gag. Trebuie sa fi un model.

Ori esti admin pana la capat, ori nu, asa pe jumate, ce sa iti fac.

 

Ai primit -1 pentru ca mai aveai deja 1 warn, acuma ai primit inca un warn deci 2/2. Data viitoare fii atent si respecta regulamentul. Daca vezi ca si altii gresesc, spune, nu lasa serverul sa se duca pe rapa. 

Trebuie sa fim uniti si sa facem acelasi lucru toti ca sa iasa ceva bine. 

  • Love 2

wVVeI.gif

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mulțumesc de răspuns , apreciez . Am căutat sa fac o impresie banându-l permanent deoarece erau multi pe server și sa fie conștienți ca pot fi și ei banati dacă sunt prinși . Făcui topicul asta deoarece nu mi-a plăcut limbajul băiatului in cauza și faptul ca m a mințit spunând ca “mi a picat netul” (d-asta am solicitat banarea permanenta) dacă recunoștea poate nu eram așa drastic . Succes tuturor in anul nou școlar și sa nu neglijați CS-ul! 😂

  • Love 2
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.