Sari la conținut

iPhone 13 o să aibă o funcție Always-On Display similară cu Apple Watch


KRANOS

Postări Recomandate

iphone 13 samsung

iPhone 13 va fi cel mai probabil anunțat undeva prin toamnă și chiar dacă aspectul exterior va rămâne cam același, producătorul vrea să includă câteva noutăți foarte interesante pentru fanii seriei de telefoane. Și după ce am aflat că ecranul va suferi cea mai mare schimbare, urcând în sfârșit la mai mult de 60Hz, astăzi vorbim despre funcția Always-On Display pe care noul telefon o va împrumuta de la Apple Watch.

Funcția Always-On Display este una dintre caracteristicile pe care fanii le cer de ceva timp. Deși o vedem implementată și pe dispozitive ieftine, Apple nu s-a grăbit deloc să o adopte, însă iPhone 13 va schimba asta. Vestea vine de la un jurnalist Bloomberg care vorbește despre cum următoarea generație de telefoane ale producătorului se va concentra foarte mult pe ecran.

Ecranul va fi vedeta lansării lui iPhone 13

Speculațiile vorbesc de mult timp despre trecerea la 120Hz pe care o vom vedea odată cu lansarea noului display ProMotion. În ciuda acestui upgrade, iPhone 13 va avea o durată de viață asemănătoare sau poate chiar mai bună decât a modelelor actuale. Împreună cu noul ecran, vine și o baterie nouă care va avea ca scop să susțină atât rata mare de refresh, cât și funcția de Always-On Display.

 
 
Fiind popularizată de telefoanele cu Android, funcția Always-On Display va funcționa similar și aici. Chiar dacă va consuma ceva procente din capacitatea bateriei, ecranul LTPO va asigura utilizatorii de o funcționare cât mai longevivă. Și iată cum, cu pași mici, Apple oferă clienților unele funcții pe care le așteptau de prea mult timp. Dar hei, mai bine mai târziu decât niciodată… cred.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • xCOCOx a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.