Sari la conținut

Cerere unban vld


󠀡󠀡󠀡⁧⁧ vld

Postări Recomandate

 

Nick: vld

Ip-ul: 192.168.0.104 (IPv4)

SteamID: 76561198970199838

Link profil steam: https://steamcommunity.com/id/andreivlad03/

Adminul care te-a banat: nu stiu, banuiesc toeke

Admini prezenti: nu eram pe sv cand am primit ban
Motivul pentru care ai primit ban: nu am idee

Data si Ora: 30.06.2021 aproximativ ora 19:50

 

am fost chemat sa joc faceit , si eu am windows 11  iar faceit ac ul nu merge pe win 11(momentan) si le am zis ca  nu merge sa jucam faceit , apoi a venit toeke sa mi reproseze ca win 11 nu exista sau ceva de genu(apoi eu am zis ca il am deorearece sunt smeker ),am zis in gluma si in primul rand nici nu vb cu el la momentul respectiv ,apoi am primit ban pe discord urmat de ban ul pe sv.

Editat de vld tryharderul
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ti am zis si cand am avut discutia cu injuriile , o continui cu arogante si figuri cu mine , nu mai ai ce cauta nici pe server nici pe discord . Nu  ne tragem de sireturi ca sa ne permitem arogante unu cu altu . Daca nu stii sa porti o discutie fara sa fii arogant si "jmeker" , n ai ce mai cauta p aici . Asa ca si owner , nu ne permitem sa ne tragem  de maneci unu pe altu . Ca sa iti arat cat de jmeker esti , nu mai ai ce cauta p aici , cu jmekeria asta a ta.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • kEnT89 a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.