Sari la conținut

Ei sunt cei mai scumpi jucatori din lume! Haaland e pe locul patru, Mbappe nu a prins top 10! Surpriza mare pe primul loc


zeka1337

Postări Recomandate

CIES a actualizat topul celor mai scumpi fotbalisti.

In urma analizei Centrului International pentru Studii Sportive, Phil Foden, jucatorul lui Mancehster City este cel mai scump fotbalist din lume. Mijlocasul lui Manchester City este cotat la 190.9 de milioane de euro. 

Alti doi jucatori englezi completeaza podiumul. Mason Greenwood si Marcus Rashford, fotbalistii lui Manchester United, sunt cotati la 178, respectiv la 159.1 de milioane de euro.

Erling Haaland este al patrulea in clasament, cu o valoare de 155.5, fiind de altfel cel mai valoros jucator din afara campionatului englez.

 

 

 

Bruno Fernandes (154.3 milioane), Frenkie de Jong (138.7), Pedri Gonzales (133.2), Alphonso Davies (131.6), Joao Felix (127.8) si Mason Mount (123.6) sunt ceilalti jucatori din Top 10.

Mbappe este abia pe locul 12, cu o cota de 118.4 milioane de euro, in timp ce jucatori precum Raheem Sterling, Federico Chiesa, de Ligt, de Bruyne, Harry Kane sau Ansu Fati nu depasesc 100 de milioane de euro. Intregul clasament este disponibil aici.

foden-cel-mai-scump-fotbalist-al-lumii-h

foden-cel-mai-scump-fotbalist-al-lumii-h

 

Sursa: sport.ro

Comunitate Steam :: :: pepe hacker

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • xCOCOx a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.