Sari la conținut

"Va fi cel mai puternic din Liga 1!" Becali a primit garantie pentru unul dintre jucatorii pe care i-a transferat


zeka1337

Postări Recomandate

Gigi Becali a rezolvat problema fundasilor centrali la echipa.

Dupa ce l-a transferat pe Alexandru Cretu, pe care il va folosi pe postul de fundas central, Gigi Becali l-a gasit si pe cel de-al doilea aparator. Stipe Vucur este fotbalistul care va semna cu ros-albastrii, dupa cum www.sport.ro a anuntat in exclusivitate. 

Gigi Becali a spus ca cel care i l-a recomandat pe Vucur este impresarul Florin Vulturar, insa patronul a primit o garantie si in cadrul echipei sale. Conform Fanatik, Thomas Neubert l-a asigurat pe patronul FCSB ca fundasul se va ridica la nivelul asteptarilor sale. 

"Va fi cel mai puternic fundas din Liga 1", i-ar fi transmis Neubert lui Gigi Becali, conform sursei citate. 

Stipe Vucur (29 ani) vine de la Hallescher, echipa din liga a treia din Germania. Fotbalistul este cotat la 250 000 de euro conform Transfermarkt. "Va fi cel mai puternic din Liga 1!" Becali a primit garantie pentru unul dintre jucatorii pe care i-a transferat 

 

sursa: sport.ro

Comunitate Steam :: :: pepe hacker

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • xCOCOx a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.