Sari la conținut

OnePlus promite Android O pentru 3 si 3T pana la finalul anului


*VALY*

Postări Recomandate

Cateva dintre motivele care m-au tot facut sa ma gandesc daca sa-mi mai iau un OnePlus au fost chiar minciuna si nepasarea de care da dovada compania chinezeasca. Iar acum promit lucruri din nou, vedem daca se vor tine de cuvant.

Android-O-Logo-700x350.jpg

Da, OnePlus face smartphone-uri de calitate, performante si la pret bun. Despre asta nu prea poate spune nimeni nimic, insa problema software-ului si a suportului este una reala: pur si simplu nu le mai pasa de clientii variantelor anterioare.

Acum OnePlus spune ca pana la finalul anului 3 si 3T vor primi Android O, asta inseamna ca termenul este de 31 decembrie 2017. Ramane de vazut cat se vor tine de cuvant.

Imi aduc aminte cand aveam OnePlus 2 si compania a promis Oxygen OS 3.0 (bazat pe Android 7) in primul trimestru din 2016. In ultima zi din primul trimestru au lansat versiunea beta, disponibila pentru toata lumea, cat sa inchida gura unora. Posibil sa faca la fel si cu Android O pentru OnePlus 3/3T, acum ca au o noua prioritate: OnePlus 5.

sursa: arenait.net

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.