Sari la conținut

Reclamatie UnReal


cYobY

Postări Recomandate

Nick:  cYobY
Nick admin: UnReal
Data și ora evenimentului: 2/9/2021 ,17:13 
Harta: de_cache
Detalii: Sa nu lungesc vorba , jucam pe cache si era un player care a jucat tot meciul numai xm runda de runda , dupa ceva timp  am inceput sa ma enervez si i-am spus : " mars in silver ca ai jucat xm tot meciul ". Am luat gag , gag caruia i-am inteles rostul , iar dupa 5 secunde primesc ban 30 de minute. Eu stiam ca pentru limbaj se primeste mute/gag iar in functie de gravitate de la 5 minute in sus , dar mai nou UnReal trateaza cu ban. Macar de era un limbaj total neadecvat si as fi injurat de toate cele. Chiar zilele trecute de la voi am primit reprosul " cititi regulamentul ca nu is eu de vina ca nu il stiti " :

- Limbajul vulgar, înjurăturile și jignirile la adresa altei persoane sunt interzise [Pedeapsă: GAG, MUTE sau SILENCE 5-10 MIN sau PERMANENT] ). 
Dovezi: https://imgur.com/a/t6ubHhT
Alte precizări: UnReal , stiu ca te-ai tiltat cand am avut discutia cu Paradox pe discord si te-ai bagat fara motiv si ai inceput cu chestiile tale cu " ai 12 ani , invata romana etc. " dar nu imi arati ca esti tare cu ban fara motiv. Daca ai ceva personal cu mine ma gasesti pe discord sa vorbim , nu facem ce ne trece prin cap ca doar avem admin. O sa continui sa joc pe server si crede-ma ca o sa fac posturi cat cuprinde pentru ca faceti cum vreti voi , ca doar suntem admini.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.