Sari la conținut

Reclamatie Samitzu


GipsyGod Robert ヅ

Postări Recomandate

1. Numele tau ( din joc ) :GipsyGod Robert ヅ
2. Numele celui reclamat: Samitzu
3. Steamul celui reclamat: -
4. Motiv: Wh
5. Dovada: https://steamcommunity.com/profiles/76561198929876280/screenshots/
6. Alte detalii: Ban dat pe degeaba datorita frustrarii cred ca sunt un jucator mai bun  si ca trag mai bine , nu joc cu coduri si nu am jucat niciodata cu coduri , coechipieri din echipa mea atat staff si playeri , sunt sigur ca s-au uitat si ei pe mn , si nu am fost acuzat deloc ca asa avea coduri , nu sunt jucator silver sa plang ca ma bat altii si sa imi bag coduri , sunt jucator cu rank destul de mare zic , actual mge , fost supreme , si nu mi se pare ok , sa dai ban cu un asemenea motiv doar ca stii sa dai niste wallbanguri  pe o harta care o stie peste 1 milion de oameni de pe cs 1.6, as dorii o explicatie pentru banul dat degeaba , si o dovada care sa arate ca am jucat cu wh , nu doar cuvinte ca asa zice el , daca mai sunt nevoie de explicatii , voi raspunde in topic , multumesc frumos.

Editat de GipsyGod Robert ヅ
  • Like 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Se face cerere de unban si in cazul in care in acea cerere ai luat unban se hotaraste acolo daca iau cv sau nu, nu trebuie separat reclamatie. Asteapta raspuns aici 

 T/C

Editat de Samitzu
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • NiGHT a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.