Sari la conținut

iOS 14.5 introduce suport pentru controller-ul de PS5 și Xbox Series


sebyyy.g

Postări Recomandate

apple-logo
 

Când consolele de ultimă generație au fost lansate, toată lumea s-a înghesuit să testeze compatibilitatea controller-elor, inclusiv pe smartphone-uri. Update-ul iOS 14.5 va introduce suport atât pentru DualSense 5, cât și pentru controller-ul de Xbox Series.

iOS 14.5 va fi implementat inclusiv pe iPad-uri, ceea ce le va permite doritorilor să se joace titluri precum Call of Duty Mobile și Fortnite fără să mai fie dependenți în totalitate de touch-screen-ul dispozitivului.

În mod natural, iOS 14.5 vine de pe urma update-ului 13 din 2019, care oferea compatibilitate cu generația trecută de console – PS4 cu DualShock și Xbox One.
iOS-apple-xbox-playstation

 

14.5 este deja disponibil celor înscriși în programul beta, urmând a fi lansat oficial în câteva săptămâni. Conectarea și sincronizarea se realizează la fel ca în cazul generației anterioare, cu mențiunea că acest comportament similar înseamnă indisponibilitatea touchpad-ului pe DualSense.

iOS 14.5 aduce cu sine și alte schimbări. Cele mărunte includ suport 5G dual-sim, Apple card pentru familie, Airplay 2 pentru Fitness. La polul opus, face ID-ul va fi mai ușor de utilizat atunci când porți mască. Vei putea debloca dispozitivul prin recunoaștere facială folosind și un Apple Watch. Cel din urmă va funcționa ca un secondary authenticator, dar trebuie să ruleze pe watchOS 7.4

Pe lângă asta. iOS 14.5 introduce App Tracking Transparency, o trăsătură cerută de foarte mulți utilizatori. Asta înseamnă că dezvoltatorii de aplicații nu vor putea colecta date prin intermediul altor aplicații fără permisiune. Ghinion pentru Facebook,nu?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Lipiți ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.